Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akkora szégyen egy nő...

Miért akkora szégyen egy nő számára,ha nagyon kövér?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre,hogy ez a legnagyobb szégyen a nők között.Nagyobb mintha csúnya vagy ápolatlan.Nem értem miért? Én soha nem szégyelltem,amikor extra túlsúlyos párom volt.

tegnap 08:15
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
27%

Szia!

Valószínűleg azért mivel a régi középkori/újkori férfi társadalom által diktált eszmék vannak meg a legtöbb ember fejében.

tegnap 08:21
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
Mert ez nem egészséges, rövid életet jelent, és abban is korlátozott.
tegnap 08:33
 3/26 A kérdező kommentje:
Van 60 év feletti ismerősöm,aki három évtizede 160-170 kg-os. Aktív életet él.
tegnap 08:39
 4/26 anonim ***** válasza:
50%

Egy kövér nő nagyon undorító. Mondhat bárki bármit, hogy ő milyen szent meg kedves, de külsőre undorító és elhànynàm magam.

Lefolyó hàja, tokàs arc, zsíros haj, miteszeres bőr, hurkás làbak, parizer logós mell.

tegnap 08:40
 5/26 A kérdező kommentje:
A legtöbb férfinak undorító,de nem mindnek.Van akit vonz a lefolyó háj,a tokás arc,a hurkás lábak.Ízlések és pofonok...
tegnap 08:45
 6/26 anonim ***** válasza:
44%
4# Rajtad minden tökéletes?:)
tegnap 08:46
 7/26 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, hányszor fogsz még kiírni erről kérdést? Miért nem vagy képes felfogni, hogy oké, hogy te szereted az extra túlsúlyos, egészségtelen alkatú nőket, mert számodra a fétised előrébb való, mint a másik ember egészégi állapota (mert te egy önző egoista ember vagy), de ne gondold azt, hogy ez a többségnél teljesen rendben van.

A kövérség egyik nemnél se szép, hanem a lusta, mozgásszegény, mértéktelen zabálás következménye. Aki betegség miatt hízik meg, az más kategória, de a lakosság nem ezért elhízott.

Szégyen, mert a kb. a buszon mind a két helyet elfoglalja a nagy teste miatt, a másik nem tud kényelmesen utazni, miatta.

Az elhízott ember hatalmas ruhákat hord, egészségi állapota, ahogy öregszik egyre csak romlik, eldeformálódik a teste, a bőre..stb.

Kérdező, kérlek szépen, fejezd be az ideirogatást ezzel kapcsolatban. Mi felfogtuk, hogy neked ez a fétised. De más nem kíváncsi rá!

tegnap 09:07
 8/26 anonim ***** válasza:
26%
Nem szégyen az. Nagyobb szégyen, ha a "falu krvája".
tegnap 09:34
 9/26 A kérdező kommentje:
Mert ismersz ilyet?
tegnap 09:40
 10/26 anonim ***** válasza:
50%

Ki szerint az?

Van egy haverom neki kimondottan a zsánerei a nagy elhízott nők.

tegnap 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!