Mással is volt már ilyen? Hogyan tudnék ezen túllépni? Mert egyszerűen nem megy.
Állnak 40-en egy helyen. Ti meg 2-en egy másikon. Mi volt a terv?
Legközelebb alkalmazt a csürhe üzemmódot és tagózodj be a többiek mellé. Ha le is maradtok a vonatról azt legalább együtt az egész banda fogja megtenni, így nem lesz kin röhögni.
Nyugi. Én egyszer úgy késtem le egy repülőt, hogy a rossz kapunál álltam sorba. Két légitársaságnak is ment gépe majdnem ugyanakkor, a rossznál várakoztam, mert csak azt néztem, hogy Budapest, és mire sorra kerültem, és felvilágosítottak, hogy nem ide szól a jegyem, addigra a másik gép már elment. Egy rokonom várt volna a reptéren, hívtam, hogy egy későbbivel tudok csak menni (szerencsére még aznap volt járat), mert ez történt, neki is az volt az első reakciója, hogy "de hogy nem tűnt fel, hogy másik légitársaság?!"
Szóval igen, mással is volt már ilyen, más is tud világi balf.sz lenni, pl. én, és jelentem, még élek és most már jót tudok nevetni ezen az eseten, majd te is fogsz tudni egy kis idő múlva. Addig meg kitartást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!