Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mással is volt már ilyen?...

Mással is volt már ilyen? Hogyan tudnék ezen túllépni? Mert egyszerűen nem megy.

Figyelt kérdés
Azon, hogy a héten történt, hogy volt ilyen iskolai kirándulás és az egyik állomáson fél órát vártunk a következő vonatra. És én meg egy másik ember rossz helyen vártunk és a vonat, meg a többiek otthagytak minket és haza kellett jönnünk, ami végül sikeresen, épségben megtörtént, de a szégyentől valahogy nem tudok szabadulni, és ez nagyon felfal.

okt. 17. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10, láttam már ilyet is, és kiégtem rajta, de ha belegondolsz, hogy elég csak fél percre félreézni, és már elcsatangolt... Viszont csak kicsi gyerekeken láttam, a kérdező minimum is általános iskolás, mert ír és olvas, a fogalmazásából és abból, hogy hazajutott önállóan, szerintem tizenéves lehet, rajtuk már megalázóbb lenne a póráz, mint az az élmény, hogy lekésett egy vonatot, meg ők már azért nem szaladnak ki csak úgy az autó elé, mint egy hatéves, és igénylik is az önállóságot.
okt. 18. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Volt egyszer egy helyi főnök a vasúton egy fűtőházban (ahol a mozdonyokat szerelik). Jött egy több főből álló különítmény vizsgáztatni az embereket. Délután a vizsga végeztével a helyi főnök kikísérte őket az állomásra és felrakta őket a vonatra, vigyorogtak, integettek egymásnak egészen addig amig rá nem jöttek hogy a másik irányba indult el a vonat mint amerre ők szerettek volna menni. A főnöknek sem tűnt fel hogy nem jó vonatra segítette őket fel, meg a vizsgabiztiknek sem.

Gondolhatod, hogy évekig cinkelték őket ezzel :D Ti mentek vizsgáztatni amikor még azt sem tudjátok merre megy a vonat???

Ha ők fel tudták dolgozni, akkor neked is fog menni talán! :D

okt. 18. 17:14
 13/15 A kérdező kommentje:
11 18 éves vagyok.
okt. 18. 17:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Tanulj meg örülni annak, hogy nem léptél a sínek közé T-Dannyre (mondjuk hogy ő mit keresett ott???)
okt. 19. 00:10
 15/15 anonim ***** válasza:

11) Nem megalazasnak szannam a porazt.

Szegyelje magat a tanar,h ndm tudta fenntartani az erdeklodeset a tanulokmak ml fjuk erdekes tortenetekkel suttogva,h kozel maradjanak.

okt. 19. 07:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!