Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek feljelentésem a...

Szerintetek feljelentésem a szomszédomat ?

Figyelt kérdés

Ilyen nagy darab srác már félünk tőle mindenért beszól úgy viselkedünk hogy őt ne zavarja semmi stb egyedül él a kutyájával és amúgy drog diller is..mindennap itt forgolódnak az autók.

Közben mindig haza hoz magának valami nőket is de így ránézésre ilyen 17-19 évesek…múltkor lattam is ahogy az egyiket már elnézést *szopatja..meg lehet hallani ahogy csinálja őket.

Olyan alakok fordulnak itt meg néha hogy már félünk..nem is merünk neki szólni semmiért pedig lenne bőven miért. Valami elképesztő gyenge idege lehet amúgy..sokszor halljuk ahogy kb dühkitörései vannak. Mindenkinek elmond minket mindennek (vissza halljuk)

Múltkor az én kutyám kiszabadult pedig már futottam utána és akkor ilyent szól “ilyen szellem irtoknak nem is való kutya”

Múltkor úgy szétszívta az agyát hogy alig tudott a kocsiból kimászni. Egyébként vannak vicces esetek is vele pl hogy múltkor a saját hazába nem tudott be menni mert 1 óráig kereste a kulcsot (pedig bent volt az ajtóban) de mi vagyunk a szellem irtok közben.

Ha valami baj van vagy bármi kell nem lehet rá számítani..egyszóval egy idegbeteg állat (tudnék még mesélni pár dolgot)

De ez önmagában is elég furcsa hogy egesznap otthon játszik és jobban él itt mindenkinél..(persze már mint írtam tudjuk miből)

Ezek a lányok is nagyon idegesítőek már..meg a sok hülye haverja is.

Most ha feljelentem mit tudnak vele csinálni ? Mert én nem hiszem el hogy amúgy ez így mehet tovább büntetés nélkül.

Hogy itt szédelegnek az emberek az utcán pár percel később miután vele találkoztak..nem rég jöttünk ide, de már bánom azt is hogy egyáltalán mi ide keveredtünk a párommal.

Ő is szólt már neki de nem is érdekli sőt múltkor idézem azt mondta neki hogy le kaszabolja…normálisan sem ert a szóból meg sehogy.

De ha feljelentjük attól is félünk akkor mit csinál.

Mit tennétek amúgy vele ?

28 n

febr. 15. 17:57
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam vesszőket mert valami elképesztő hulladék a telefonom is..kicsit így nehéz elolvasni bocsánat !
febr. 15. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Felvenni videóra a mozgást a gyanús figurákat stb aztán fejlenteni , önvédelmi mozgalomnak is elküldeni kijön egy csapat megrugdossa .
febr. 15. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk volt egy 2m eres dühkitöréses. Altalában verte a falat is orditott is meg ilyenek.

A szomszedok olyanokat csináltak hogy amikor ordit elkezdték hangosan szidni, amikor vki betörte a bejárati ajtót akkor ráfogták és ráuszitották a rendőröket, vagy amikor tombolt mentőket hivtak rá, valojában állandoan zaklatták a szomszédok, közös képviseleten meg állandoan ki akarták lakoltatni is.

Volt amikor kommandósok is jöttek rá 6 rendor állt az ajtaja elott hogy nyissa ki.

En is utaltam mikor estefelé altalaban 11 kor jott haza melobol mindig üvöltött belevert a falba szidta a szomszed ugatos kutyáját felrugja a másik szomszéd virágait hogy minek ide ez a sok sz.r is, igazabol amikor a folyoson jön megy komolyan en lefagyok a saját lakásomban is.

Igazábol amugy mindenki latha hogy bolond de szoval ugy sajnálják is.

Senkije nincs az erejével se tud bánni az energiáit se levezetni igazabol komolyan mint egy elhagyott anya nelkul utcára kitett ovodás aki haragszik a világra meg nem szereti senki. Ebbe amugy mindenki más is belebolondulna.

febr. 15. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
51%

*A rendőrök amugy bevitték. Csóri még fel sem öltözhetett. Bugyiban pólóban vitték be, majd engedték ki.

De szoval a szomszédok is kicsinálták a kamjelentgetésekkel is.

Dehát 2m-es tetkos dühöngő állat külsőre hiába van ovis hisztis énje. Mert ez az. Csak épp ha ovis hisztizik az nem kelt félelmet de ha egy 2.meteres tetkos allat hisztizik mindenkibe belefagy a sz.r is.

febr. 15. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Ja es ki lett lakoltatva is.
febr. 15. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem en lakoltattam ki bocsmá.
febr. 15. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne jelentsd fel.

Véletlen átmennek 50 en hozzátok leshetsz.

febr. 15. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a többi szomszéd mit szól? Közös képviselő? Ha tesztek valamit, semmiképp se egyedül.
febr. 15. 19:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Nincs több..pont úgy lakunk itt hogy ez a két ház van az utca végén a többi messzebb van. De egyébként a többi lakos is inkább el kerüli őt..mi is az tennénk de nem tudjuk ugye
febr. 15. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
mindenképpen
febr. 16. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!