Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakori kérdések annak...

A gyakori kérdések annak idején jobb volt?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég vagyok itt, de azt olvastam elég sok kérdésnél, hogy a mostani felhozatal árnyéka régi önmagának.

Tényleg annyival másabb volt?

tegnap 15:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%
20# Segélykérés akart lenni, tanácsokat kért, és durván letámadták kérdezőt: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1293..
tegnap 22:33
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

#21: a 29/30 éves nyafogó egy troll, aki évek óta generálja a kérdéseket (24 éves koráig vissza lehet keresni). Nem tudják kitiltani, mindig visszajön. Nem fogom ide az összes kérdését belinkelni mert egy kilométer hosszú komment lesz, de itt csekkolhatod:

[link]

Azért támadják le, mert unásig ismertek a kérdéstípusai, senkire nem hallgat, és termékeny napjain több ilyen kamukérdést is posztol. Kattints bele a linkelt kérdéseibe, a felső néhányon kívül mindegyiknél már tiltott fiókokat fogsz találni, mert egy idő után a modok is kiteszik. 1-2 hét csend után visszajön és folytatja.

Attól, hogy nem olyan agresszív és alpári mint Balázska volt, ez is csak egy nyomorult troll. Ha kellően rutinos vagy az oldalon, ezeket már néhány szóból felismered. És az aljasabb fajta, mert a kétségbeesést színlelve sokan megszánják, és rohannak neki segíteni.

ma 07:37
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
22# Biztos van olyan, aki troll, de olyan is lehet, akinek ténylegesen problémája van, és segítséget kér. Ennyi erővel azokat is tiltsák ki, akik porig alázzák, sértegetik a másikat, "senki", "szerencsétlen", és hasonló szavak kíséretében. Sosem lehet tudni, hogy egy ilyen lelkileg labilis embernek melyik bántás fogja megadni a "végső lökést".
ma 07:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

23, Itt erre senki nincs kiképezve, az átlag felhasználó nem képzett pszcihológus.

(Egyébként még a képzett terapeuta is néha azt mondja, hogy pont az a baja uram, hogy nem kompetens a saját életében, és tessék már felkelni a valagáról és pozitív változásokat eszközölni.)

De ez nem elvárható az itteni arctalan felhasználóktól, akik ki tudja hány évesek, ki tudja mennyire labilisek saját maguk is, éppen részegek-e, stb.

Az oldal üzemeltetőjének lenne a dolga, hogy az ilyen "öngyilkosság" meg "meg akarok halni" szófordulatok alá automatikusan bekommetelje egy szegélyvonal telefonszámát.

Ez nem egy új dolog, más oldalakon is így szokott lenni, Reddit, Google, Instagram, mind küld ilyen üzenetet.

ma 08:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez az automatikus segélyvonal bekommentelés nagyon jó ötlet és támogatnám a bevezetését. Reddit-et remekül működik, vagyis azokból kiindulva, amiket eddig láttam.
ma 09:44
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk vannak topicok, ahol szerintem eleve a felső piros szöveg mintájára kéne felurgania az ablaknak, hogy itt és itt tudsz szakszerû segítséget kapni.

Pl egészségügyi, jogi kérdésekre az átlag nem fog helyesen válaszolni.

ma 11:50
 27/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom régen milyen volt, de szerintem a felnőtt párkapcsolatok kategória is nagyon erősen diszfunkciós, félrevezető, ezáltal káros, és sokszor egyenesen undorító. Egyszerűen olyan sértett, frusztrált, csalódott és férfigyűlölő, komplexusos nők viszik el néha a közhangulatot, hogy abból normális, egészséges légkör sehogy se lehet. És sokszor beleállnak az áldozatba hibáztatni ha az férfi és kérdést ír ki, megjelennek, kiforgatják, úgy csűrik csavarják hogy az amúgy mindenki számára láthatóan szemét, vagy személyiségzavaros, bántalmazó nőt hozzák ki áldozatnak. A férfi meg elkövetőnek, még ezekben az esetekben is. És most nem a direkt nőket provokáló trollkérdésekre gondolok, sajna abból is akad bőven. Hanem amikor egy férfi tényleg valódi kérdést ír ki pl kapcsolati vagy ismerkedési problémából, és segítséget kér. Teljesen más elbírálást kap, nem elég hogy empátiát nem fog kapni, néha teljesen ellentétes választ mint egy nő szokott ugyanarra, gyakorlatilag mindkét esetben a férfit hibáztatják. Egyszerűen nincsenek szavaim erre az álszent, ocsmány aljasságra. És a lepontozás, meg a káros válaszok felpontozása sokszor a másik, amitől csak ocsmányabb lesz ez az egész. Meg a kettős mérce, illetve hogy ezek a nőneműek milyen stílust és viselkedést megengednek maguknak. Miközben a töredékéért már nőgyűlöletet kiáltanak, meg moderátort, ha valaki kicsit is keményebben visszaszól az aljasságukra. Be kéne szántani ezt az egészet vagy rendesen moderálni, mert konkrétan ha idetéved egy külsős, normális ember, teljesen félrevezető válaszokat fog kapni! Nőként sokszor nem mondják meg ha ő az idióta, hanem azt tanácsolják szakítson mert a férfi a hibás és ő jobbat érdemel. Ha meg mondjuk férfit ért méltatlanság vagy bántalmazás, még jól a földbe tapossák néha áldozathibáztatva egyesek, miközben a többi hasonló selejt felpontozza őket. És ez nagyon lutri, hogy melyik kérdésbe keveredik oda pár ilyen, és veri szét az egészet. Ja és ezek 4, 4 és fél pipás emberek, tehát az ottani keménymagot képviselik. Egyszerűen undorító és méltatlan. És ezeknek a nőknek a sokszor többszörösen szabályszegő válaszai sincsenek pl kimoderálva. Hanem a felpontozással még kifejezetten biztatva, támogatva.
ma 14:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, hogy én nem tapasztaltam AAAAAAKKORA változást, de az is igaz, hogy az elején, amikor beregisztráltam, 2011-ben kb. csak a családi kapcsolatok és a szépség témakört néztem, az meg most is kb. uaz... családiban ugyanúgy ott voltak a buta típusú trollkérdések, a "gyerek verve jó / gyereknek kuss van" szülők, az idióta mindent jobban tudó és entitled gyerekek, a szépség és divat kategóriában meg ugyanúgy voltak és vannak is tök normális válaszok és fikázás is. Talán annyi a különbség, hogy viccesebb és eredetibb trollkérdésekkel találkoztam pár évvel ezelőtt, mint most.
ma 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!