A gyakori kérdések annak idején jobb volt?
Nem olyan rég vagyok itt, de azt olvastam elég sok kérdésnél, hogy a mostani felhozatal árnyéka régi önmagának.
Tényleg annyival másabb volt?
#21: a 29/30 éves nyafogó egy troll, aki évek óta generálja a kérdéseket (24 éves koráig vissza lehet keresni). Nem tudják kitiltani, mindig visszajön. Nem fogom ide az összes kérdését belinkelni mert egy kilométer hosszú komment lesz, de itt csekkolhatod:
Azért támadják le, mert unásig ismertek a kérdéstípusai, senkire nem hallgat, és termékeny napjain több ilyen kamukérdést is posztol. Kattints bele a linkelt kérdéseibe, a felső néhányon kívül mindegyiknél már tiltott fiókokat fogsz találni, mert egy idő után a modok is kiteszik. 1-2 hét csend után visszajön és folytatja.
Attól, hogy nem olyan agresszív és alpári mint Balázska volt, ez is csak egy nyomorult troll. Ha kellően rutinos vagy az oldalon, ezeket már néhány szóból felismered. És az aljasabb fajta, mert a kétségbeesést színlelve sokan megszánják, és rohannak neki segíteni.
23, Itt erre senki nincs kiképezve, az átlag felhasználó nem képzett pszcihológus.
(Egyébként még a képzett terapeuta is néha azt mondja, hogy pont az a baja uram, hogy nem kompetens a saját életében, és tessék már felkelni a valagáról és pozitív változásokat eszközölni.)
De ez nem elvárható az itteni arctalan felhasználóktól, akik ki tudja hány évesek, ki tudja mennyire labilisek saját maguk is, éppen részegek-e, stb.
Az oldal üzemeltetőjének lenne a dolga, hogy az ilyen "öngyilkosság" meg "meg akarok halni" szófordulatok alá automatikusan bekommetelje egy szegélyvonal telefonszámát.
Ez nem egy új dolog, más oldalakon is így szokott lenni, Reddit, Google, Instagram, mind küld ilyen üzenetet.
Mondjuk vannak topicok, ahol szerintem eleve a felső piros szöveg mintájára kéne felurgania az ablaknak, hogy itt és itt tudsz szakszerû segítséget kapni.
Pl egészségügyi, jogi kérdésekre az átlag nem fog helyesen válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!