Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakori kérdések annak...

A gyakori kérdések annak idején jobb volt?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég vagyok itt, de azt olvastam elég sok kérdésnél, hogy a mostani felhozatal árnyéka régi önmagának.

Tényleg annyival másabb volt?

tegnap 15:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt írták más kérdéseknél, sokan, várhatóan itt is ezt kapod ugyanazoktól.
tegnap 16:52
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
180 fokkal jobb volt: az emberek egymással jobban kijöttek, kevesebb troll volt, a korosztálytartomány is jobban betartotta a szabályokat, nem volt annyi eltévelyedett gondolatvilágú figura...
tegnap 17:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A Szexualitás kategória bicskanyitogató, törölni kéne az egész topikot, tele van perverzekkel.
tegnap 17:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan egyetértek. Már több helyen leírtam, hogy ma hagytam ott a rovatot, mivel megbotránkoztam azon, ami ott folyik.

tegnap 17:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

2008-2015 élte a fénykorát az oldal, utána erősen elkezdett zuhanni a minősége, míg mára már csak az internet egyik pöcegödre lett!

Ha valaki kiír egy kérdést, biztos vagyok benne, hogy a 2. vagy 3. válaszadó elfogja poénkodni a kérdést. Sokan nem tudják, vagy nem akarják értelmezni a kérdést, és ebből szoktak a veszekedések lenni.

Valamikor 2018 környékén kiírtam egy kérdést, amire pontosan tudtam hogy mi a helyes válasz, csak kíváncsi voltam, hogy mások is tudják.

2 nap múlva vissza néztem az oldalra, szépszámmal jöttek rá a válaszok, kb... 35 válasz, ebből: 1 volt aki helyesen válaszolt, és volt egy másik aki a közelébe járt. A maradék válaszadó olyanokat írt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek rajta.

Ez fajta módszert, rajtam kívül még több tucatnyian megcsinálták, ebből a valóságban is ismerek jópárat, és ők is hasonlóan jártak el.

A válaszadók többsége 15-30 év között van, majd pont egy pattanásos kis hülye gyerek fogja elmagyarázni, azokat a dolgokat, pl... építőipar 5-7 évnyi tapasztalattal kell hogy legyen, hogy magát a kérdést felfogja.

Vissza kellene vezetni azt a rendszert, amikor még lehetett magát a kérdezőt is pontozni, így ezáltal kiszűrni a TROLL-kat.

Magát az anonim rendszert is eltörölném, igaz én is abban vagyok, de ennek vannak okai.

Bizonyos témaköröket kivennék az oldalból.

pl.... ismerkedés, politika, szex,

Az egész oldalnak a szabályzati rendszerét át kellene variálni, sokkal szigorúbbnak kellene lenni-e.

tegnap 19:15
 16/27 anonim ***** válasza:
87%

Amit én változtatmék:

- sokszor olvasom itt, ki szeretne, ki nem szeretne üzenetben értekezni. én bevezetném azt, hogy beállítható legyen az üzenetküldési lehetőség, hogy aki ilyennel nem kíván foglalkozni, az ne is kapjon. amikor ír egy kérdést vagy választ, akkor az oldal blokkolná ezt a funkciót azoknál, akik nem akarnak privátban

- vannak olyan témakörök szeirntem is, amik nem az igaziak. a barátsággal kapcsolatos kérdések nehezen kategorizálhatók és ez akár már a tini résznél is mehetne

- bevezetném az EQ, IQ alapú kérdésekhez való hozzáférést vagy ezt is belevenném a szinteknél való értékelésbe

- én azt vallom, hogy csak felülről lehessen értékelni. egy 1-es ne értékelhessen egy 5-t, csak 1-est. A 3-as mondjuk 1, 2, 3-t. Tehát minden kategória a saját és az alatta lévő szinteket

- én egyes kategóriákban beléptetném a 16 év alattiakat, hiszen miért ne lehetne nekik is kérdésük. most ugye a központi, a középsulis felvételi kapcsán miért ne kérdezhetnének és miért ne lehetne egy 14 évesnek eü-i kérdése? ma, amikor 11-12 évesen testileg érnek a fiatalok, miért ne tehetnének el kérdéseket feltenni akár a testi egészség, akár a mentális egészségnél.

stb.

tegnap 19:27
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

" én egyes kategóriákban beléptetném a 16 év alattiakat"

EU-s rendelet tiltja, milliókra bünteti a hatóság az oldalt, ha megsérti. A rendelet annyi enged meg, hogy szülői hozzájárulással felülbírálható a szabály, csak ugye kinek fog az anyja-apja írásbeli nyilatkozatokat gyártani két tanúval és körbeküldeni a neten, hogy oldják már fel a korlátozást a baszomafüled420 nevű felhasználónak.

Itt már nem lesz semmilyen fejlesztés, mert így is használják az oldalt és nem kell költeni rá. Túl van azon a ponton az oldal, hogy visszafordítsák az összeomlást. A trollok ellen például a kétfaktoros hitelesítés működhetne, annyi fiókod lehet ahány SIM kártyád van, és egy mezei troll egy esély után nem jönne vissza. Mégsem lépik meg, mert úgy félnek az emberek a telefonszám megadásától biztonsági célú felhasználásra, mint a tűztől.

tegnap 19:32
 18/27 anonim ***** válasza:

Az anonimitással szerintem nincs baj, hiszen így a kérdésed tartalmát pontozzák, nem azt, amit a felhasználónév alapján tudnak rólad.

Ha mindenkinek ott lenne a név kiírva, egy csomó kellemetlenebbb kérdést nem menének feltenni az emberek.

Vagy az lenne mint a Redditen, hogy mindenki throwaway fiókokat gyártana.

tegnap 21:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincsen akkor összehasonlítási alapom, mint pár előttem szólónak, viszont 2020 eleje óta (azóta vagyok aktív tag) is igencsak észrevehető, mekkora színvonal zuhanás történt itt.

A kérdések is repetitívek, úgy tűnik, relatívan kevés kérdező írogat kérdéseket, az ő stílusuk és témáik is igencsak felismerhetőek. Egy idő után nemcsak, hogy kiszámíthatóak, de unalmasak, némelyik esetben idegesítőek is.

Az új trend az, hogy születik egy pár soros, homályos kérdés, kifejtés nélkül, ami alatt megy a találgatás, hogy mire is gondolhatott a költő. De a kérdező onnantól teljesen eltűnik, és nem reagál semmire sem.

A válaszolók közt is egyre kevesebb az olyan, aki valóban segítőszándékkal lehet itt. A többség, tisztelet a kivételnek, provokálni, frusztrációt levezetni van itt, így ennek fényében kötözködik, belerúg a másikba, trollkodik. Nagyon kevés az érdemi, értelmes válasz. Bár.. sajnos vannak olyan kérdések, amik alá néha nehéz rendes választ írni.

Akik meg igényesebb oldalra vágynak, dobbantanak innen inkább, így meg főleg a trollkodók maradnak itt.

tegnap 22:24
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én elképesztő rosszindulatot, gonoszságot tapasztalok itt. Teljesen lehoz az életről, ami itt megy. A segélykérő kérdezőket földbe tapossák, kiszekálják. Most is volt nemrég egy kérdés, ami egyfajta segélykérdés, tanács akart lenni, és durván nekiestek kérdezőnek, bunkó stílusban. Szerintem akinek még maradt egy kis mentálisan egészséges része, néhány válaszoló ezen az oldalon garantáltan lenullázza azt is.
tegnap 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!