Miért változott meg a gyakori kerdések weboldala? Eddig az a tök jó, zöldes volt, most meg ez az undorító vakító, átláthatatlan fehér. Nem tudnám visszaállítani a régire? Az sokkal jobb volt.
Asztali gépen kénytelen voltam Greasemonkey script segítségével szürke hátteret beállítani, mert egy idő után égett a szemem a fehértől. Jó, hogy a kijelző is állítható, de nem az a jó megoldás.
Nem tudom, minek kell ezt erőltetni, vagy legalább lenne opcionális.
Ez így szar, lássuk be.
Egyéb szempontból megszokható.
Engem nem érdekel a külleme amíg az nem megy a használhatóság rovására.
Akárhogy is néz ki, mindig lesz valaki akinek nem tetszik.
Eddig többen sírdogáltak itt hogy mikor javítják fel az elavult dizájnt.
Most többen sírdogálnak hogy kérem vissza a régit. :)
Nekem csak a bántóan világos szín volt zavaró; az első változat teljesen elviselhetetlen volt.
De, itt, a 6-os válaszban van egy saját használatú minta (nem az enyém), illetve a 12-es választól van részletes ismertető, ki-ki hogyan készíthet magának számára megfelelő színezésű, nagyságú lapokat: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1047848..
Nekem is sikerült, azzal használom.
Amúgy, a működése nagyon tetszik, és szemkímélőbb oldalsáv és egyéb világos szín megváltoztatása esetén tökéletesnek érezném.
2
Én Stylish-al rendes témát csináltam, mert égette a retinámat. :D
A linkelt kérdés alá be is linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!