Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyakori kérdések annak...

A gyakori kérdések annak idején jobb volt?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég vagyok itt, de azt olvastam elég sok kérdésnél, hogy a mostani felhozatal árnyéka régi önmagának.

Tényleg annyival másabb volt?

tegnap 15:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Amikor lakást felújítottam, sk. akkor dobta fel a kereső.

Kiváló volt. Arról szólt, aminek szánták.

Amióta hagyták kibővíteni politika és mindenféle beteg szexuális és egyéb témákban, azóta nagyot zuhant a minőség.

tegnap 15:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ezek miatt, de egészen extrémen zuhant a niveau.
tegnap 15:38
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

A normális réteget a trollok elüldözték, akiket már a forgalom megtartása miatt nem lehet kirakni (ha akarják sem lehet, mert nincs mögötte megfelelő rendszer, másrészt ők pörgetik a számokat a provokatív kérdésekkel és a kiesésük még látványosabb lenne), így folyamatosan romlik a helyzet.

A két dolog magával húzza egymást, mert ha nincs aki válaszoljon akkor nem érdemes kérdezni; és ha nincs elég új kérdés akkor nem éri meg feljönni válaszolni, mert nincs mire.

tegnap 15:41
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jobb volt.
tegnap 15:47
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal aranykora a 2008/09-től úgy 2014/15-ig tartott. Azóta nagyot esett a színvonal.
tegnap 15:49
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Meg valljuk be, az FB csoportok, Reddit, sőt most már az AI is sok embert elszív innen.
tegnap 15:50
 7/23 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy akkor volt az aranykor?

tegnap 15:57
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősömmel teszteltük tavaly a dolgot. Még 2017-ben volt egy lakás felújítással kapcsolatos kérdése. Amit tavaly újra kiraktunk kicsit átfogalmazva de a lényegen nem változtatva. Ég és föld a két kérdésre érkezett válaszok színvonala.
tegnap 15:58
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Régen is rengetegen trollkodtak, kérdezői és válaszolói oldalról is.

Egy időben volt több oldal, ami a legabszurdabb kérdéseket és válaszokat gyűjtötte innen. Valaki csak azért írt ki valami hülyeséget, hogy aztán ott posztolhassa.

Ami jobb volt:

- nem volt társkereső rovat. Ma sem értem, mi értelme ennek.

- alapból szabálytalan volt az, hogy itt akarod megiratni a a házifeladatodat.

De egyébként az alapvető hibái akkor is megvoltak. Valamikor próbálkoztak olyannal, hogy a lepontozott válaszokat elrejtette az oldal, de eléggé kontraproduktív.

Meg alapvető gond, hogy a válaszok hasznossága teljesen szubjektív. Valamikor valaki leírja tizedszerre ugyanazt, vagy csak visszaszól egy másik válaszolónak, és 100%-on áll, máskor leírsz egy részletes választ külső hivatkozással, és törlik a válaszod, rosszabb esetben csak le vagy pontozva. Pedig a kérdés úgy kezdődik, hogy "Szerintetek...". Ez mindig így ment.

tegnap 16:00
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy anoním oldalon mindog lesznek trollok.

Szerintem inkább az a baj, hogy nincs vérfrissítés, mert ez a formátum elavultabb.

tegnap 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!