Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed az élj a...

Mi a véleményed az élj a mának felfogásról?

Figyelt kérdés
ma 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Irigylem, aki tud így, sok tekintetben szabadnak képzelem ezeket az embereket. De nekem sosem ment, én rendszerekben tudok gondolodni.
ma 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Hajléktalanok, drogosok, és orgiázó szexfüggők szövege.
ma 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tücsök es hangya esete.
ma 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Irigyelem őket. Szabadok, korlátlanok, ők akik élvezik az igazi életet.

Én sajnos nem ilyen típusba tartozok, eléggé zárkózott vagyok és emiatt úgy boldog sem vagyok igazán.

ma 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

Elutasítom...

A felelőtlenség, az életcél hiánya, a motivációtól fosztott immorális életvitel nálam nem hogy nem pálya, hanem szószerint elítélendő.

ma 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit értünk alatta...

Ha a felelőtlen, ereszd el a hajam életvitelt meg a "nincs holnap" felkiáltással elkövetett önpusztítást, akkor mindenkinek lelke rajta, csak utána ne panaszkodjanak a "csúnya gonosz kapitalizmusra", a sorsra vagy a szerencsére.

Olyan olvasatban viszont egyetértek vele, hogy néha nem árt tudatosítani magunkban, hogy bizony a jelenünket tudjuk megélni.

Az nyilván irreális elvárás, hogy maximálisan élvezzünk ki minden napot, de azért a jövőbeni célok és múltbéli történések mellett első sorban mégis a jelenre kell koncentrálni.

Mi az, amit ma meg kell tennem? Mi az, ami ma boldogságot okoz? Min kellene MOST változtatnom? Stb.

Ilyen értelemben egyetértek a fenti mondattal.

ma 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak azok tudják ezt igazán művelni, akiknek A, sok manijuk van; B, minden mindegy alapon csak pl.: a piának él.
ma 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy ez nem az az ország lesz ahol ez jelenleg kivitelezhető...
ma 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!