Mi a véleményed az élj a mának felfogásról?
Irigyelem őket. Szabadok, korlátlanok, ők akik élvezik az igazi életet.
Én sajnos nem ilyen típusba tartozok, eléggé zárkózott vagyok és emiatt úgy boldog sem vagyok igazán.
Elutasítom...
A felelőtlenség, az életcél hiánya, a motivációtól fosztott immorális életvitel nálam nem hogy nem pálya, hanem szószerint elítélendő.
Attól függ, mit értünk alatta...
Ha a felelőtlen, ereszd el a hajam életvitelt meg a "nincs holnap" felkiáltással elkövetett önpusztítást, akkor mindenkinek lelke rajta, csak utána ne panaszkodjanak a "csúnya gonosz kapitalizmusra", a sorsra vagy a szerencsére.
Olyan olvasatban viszont egyetértek vele, hogy néha nem árt tudatosítani magunkban, hogy bizony a jelenünket tudjuk megélni.
Az nyilván irreális elvárás, hogy maximálisan élvezzünk ki minden napot, de azért a jövőbeni célok és múltbéli történések mellett első sorban mégis a jelenre kell koncentrálni.
Mi az, amit ma meg kell tennem? Mi az, ami ma boldogságot okoz? Min kellene MOST változtatnom? Stb.
Ilyen értelemben egyetértek a fenti mondattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!