Napi rutinotok? ( Hétköznap, hétvége)
Köszönöm, hogy leirjátok a napotokat.
Szeretem olvasni,ki mivel tölti a napját.:)
Hétköznap:
4-kor kelek, rögtön felveszem az edzőruhám és fél órát tornázom, utána fürdés, öltözés, elkészítem a reggelit és az ebédet. (Legtöbbször valami nagyon egyszerű, pl. tészta, rizs vagy airfrierbe bedobok valamit.)
5-kor leülök negyed hétig nyelvet tanulni. Közben megeszem a reggelit. 6:40-kor elindulok munkába, ott vagyok kb. fél 8-16:00-ig.
Délután hétfőn, csütörtökön és pénteken nyelvórám van, de jövő héttől szerdán is lesz. Ezen kívül pihenek.
Hétvége:
Szombaton nyelvet tanulok, takarítok, boltba megyek, olvasok, filmezek, vasárnap pihenek, sétálok, filmezek vagyos amihez kedvem van.
Korainak tűnik a 4 órai kelés, de mióta ekkor kelek sokkal jobban és többet tudok aludni. Valószínűleg pacsirta típus vagyok.
H-P felkelek 6-kor, elviszem a gyereket iskolába, hétfőnként utána úszni megyek, aztán délutánig azt csinálok, amit akarok. K-P dolgozni megyek, szerdán csak délig, a többi napon estig. Szerdán szintén úszni szoktam, meg ha van valami dolgom, azt még elintézem négyig.
A többi nincs kőbe vésve, csinálunk mindenfélét. Ez azokra a hetekre vonatkozik, amikor a gyerekeim nálam vannak. Amikor nem nálam vannak, akkor sokszor kint vagyok a férjemmel külföldön, ahol dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!