Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen tunetekkel es hany...

Milyen tunetekkel es hany eves kortol jelentkezik a kapuzarasi panik a ferfiaknal?

Figyelt kérdés

Hamarosan 40 leszek. Mostanaba azxon kaptam magam,hogy nagy hangfalakat vasarolok es kotom be oket a házba az emeleti szobaba ahol a legtobb idot toltok a szamitogepen. Vagy akar a kerti kis fahazba is ahol mar szamitogep es tv is van berakva meg kanape.

Szomszedok lehet nem tul boldogok.

ma 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ennyi alapján nem mondjuk meg.

Az van hogy sok férfi kb ebben a korban ér el egy olyan anyagi helyzetbe hogy megengedhesse magának azt amire mindig is vágyott. Majd a sok rosszmájú ráhúzza hogy "haha kapuzárási pánik". És ha az akkor mi van? Nehogy már ne élvezze az életét mert fiatalon "nem érdemelte ki", középkorúan "kapuzárási", idős korban meg már öreg hozzá.

Ne érdekeljenek ezek a dumák. Vissza nem lehet menni. Most kell élvezni ami van.

ma 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az van, hogy eljön az idő, amikor kicsit nyugisabb lesz az ember élete. Gyerekek kirepülnek, vagy nagyon önállóak, több idő jut magunkra, több pénz is és elkezdünk olyan dolgokat csinálni, amit régebben is szerettünk (volna), de nem jutott rá idő, pénz, stb.

A férjem 48 éves volt, amikor vett egy motort. Mindig is szeretett motorozni, de ilyen nagymotorra nem volt keret, se idő. Most van, és imádja és képes kint lenni egész napot a garázsban és buzerálja a motort.

Elárulta, hogy mondta neki egyik ismerőse, hogy ha ilyen szép nagy motorod van, az pu.cimágnes .... de nem nézett rá senki (sírtam a röhögéstől, édes szíve!)

ma 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!