Ezt miért csinàlja valaki? Kihúzza magàt a talàlkozàsokból majd nem jelentkezik?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 07:45
1/8 A kérdező kommentje:
Miért jó valamit kimondatlanul,függőben hagyni?
2022. júl. 15. 07:49
2/8 anonim válasza:
Én egy csajjal nem mertem találkozni több év után sem. Mert a vékony srácokat szereti én meg nem vagyok az. Nagyon kedveltem a lányt de akkor se mertem elé állni.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolast nem parkapcsolatra gondoltam hanem ugy altalanosan.
2022. júl. 15. 07:52
4/8 anonim válasza:
Nem kellően tökös. Nincs annyi vér a pucájában, hogy kimondja: nem, nem szeretnék találkozni. Tehát sunyiskodik inkább.
5/8 anonim válasza:
Hú, de sok ilyen tapasztalatom volt! Így hagytam abba, hogy barátokat keressek.
6/8 anonim válasza:
Nem meri megmondani, hogy nem akarja veled tartani a kapcsolatot. Jobb az ilyen emberrel megszakítani a kapcsolatot.
7/8 A kérdező kommentje:
5-os oszinten igy vagyok vele en is...volt mar nagyon rossz tapasztalatom akkor jo ideig sablonosabban talalkoztam masokkal.Akkor megteremtettem magamnak a beket.Nyilvan az lesz megint es utana soha tobbet senkivel.Mert ez csak beketlenseget okoz az meg epp nem hianyzik
2022. júl. 15. 11:42
8/8 A kérdező kommentje:
6-os az az erdekes,hogy eddig o volt nagyon rajta,kerestem en is de o volt aki lehet tulzasba is vitte.Valoszinu ilyen ingatag,nem vagyok neki eleg erdekes vagy talalt jobb tarsasagot ki tudja.De ezt eddig hogy nem tudta?
2022. júl. 15. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!