Ha valakivel szétment a kapcsolat vita miatt miért van az hogy hosszú hónapok vagy évek múlva jelentkezik?
Figyelt kérdés
Miért nem történik ez rövidebb időn belül? És mi indítja arra hogy hónapok vagy évek múlva jelentkezzen?szept. 9. 21:27
1/5 anonim válasza:
Valószínű az sosem volt erős és igazi szerelem … Ami egy vita miatt hónapok vagy évekig eltart a harag … Majd utána úgy dönt mégis kellesz neki és újra akarja kezdeni .. Ennek ne dőlj be, én bedőltem ennek sokszor, és minden ugyanolyan volt , vita stb..minden felhozódott, a sérelmek stb..
Valószínű amúgy az indítja be, hogy lehet kiélte magát, eszébe jutottál vagy akármi , felkeres és ennyi…
2/5 A kérdező kommentje:
Sulyos vita volt
szept. 10. 05:40
3/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy ,hogy súlyos vagy nem ,vannak akik egy apro dolog miatt szakítanak .. Hídd el ha eltűnik sok időre , utána felkeres , nem szeret az annyira ahogy kellene, addig miért nem hianyoztal neki?
4/5 A kérdező kommentje:
Ebben van valami amit irsz...en nem jelentkeztem mert velem szakitottak.Az jo kerdes addig miert nem hianyoztam,legalabb 2-3 heten belul is lehetett volna rendezni en azonnal akartam volna,o nem akarta
szept. 10. 11:44
5/5 anonim válasza:
Így van .. ha szeretek valakit teljes szívemből és össze ha össze is vesznénk ,nem bírnám ki egy napig se hogy ne keressem… főleg ha én szakitok .. azt a lépést ha én teszem meg, azt nekem is kell helyre hozni , nem várhatom el hogy még fussanak utánam . Sőt ha annyira igazán szeretem, el sem engedem. De van olyan mikor az ember ideges, és olyat mond amit nem szeretne, de legalább innen tudod hogy azt nem szimplán dühből mondta ki, hanem akarta hogy úgy legyen , ezért nem tett semmit ennyi időn keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!