Miért van az hogy egy barátságban valaki magától nem jelentkezik csak akkor, hogyha a másik fél rair vagy felhívja? Mit lehet ilyenkor tenni?
Nálunk is így van.
Nagyon szoros barátság amúgy. De neki sok száz ismerőse és ki tudja hány barátnője van. Nekem csak 2. Ő nem fogja keresni ezt a sokaságot egyesével. Nekem könnyebb őt felkeresnem.
Én ilyen emberrel megszakítom a kapcsolatot, ugyanis ha én nem feccölök bele energiát, ő nagy ívben szrik rám.
Nekem meg nincs erre szükségem. Nem szeretem az egyoldalú kapcsolatokat, és ez az - hiába szépíti az ember.
Egyezek a 7-es valaszoloval,nincs szukseg egyoldalu kapcsolatokra.De ez attol is fugg kirol van szo,ha egy ismeros azt mashogy veszem ha egy barat csinalja akivel azelott tobbet talalkoztunk most meg redukal ott jobb a teljes eltavolodas mert az serto.
Az 5.valaszoloval annyiban egyet ertek van akinek sok ismerose,tobb baratnoje van.De azert aki fontos azt lehet keresni nem leosztogatni.Nekem volt ilyen baratnom aki velem ritkitott es ez fajt ...ugy megkerdeznem tole azok az emberek akikkel most surubben talalkozik hol voltak amikor rossz volt neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!