El tudtok olyat képzelni, hogy valakit annyira bàntson valami, amit nem tett meg, vagy nem mondott a màsik szemèbe, hogy inkàbb felszívódik, ès nem jelentkezik, mèg ha a másik szemèly fontos is neki?
Èn valahogy nem tudom elkèpzelni, hogy ilyet tegyek. Megvàrja, amíg a màsik jelentkezik, ez milyen dolog, milyen emberre vall?
Köszi, előre is!
Jó lenne kicsit konkrétabban, mert így elég homályos. Általánosságban nehéz ezekről beszélni.
Ha megfigyeled, ugyanolyan önző vagy mint ő - ő a beszarisága miatt nem meri tisztázni a dolgokat és mert tart tőle hogy gáz lenne/fárasztó neki, neked meg az a lényeg hogy akkor biztos "nem vagy fontos neki".
Nem az, hogy nem vagy fontos neki (vagy amúgy ez is lehet, nem tudni, mondjuk közelebbi ismerősöknél biztos hogy nem így van),
hanem az emberek nagyon nagy többsége rettenetesen gyáva alak! Nekik komfortos úgy ahogy van, nem szeretnének bele bonyolódni konfliktusokba. Ők inkább elmennek, inkább küzdenek és őrlődnek MAGUKBAN egy életen keresztül, minthogy felvállalják a konfliktust és megbeszéljék. Flegmák, azt hiszik pár hónap és elfelejtik. Pedig nem! Életük végéig kísérteni fogja őket a bűntudat!
Szerinted miért van ennyi depressziós meg mindenféle lelkibeteg ember ebben az országban? Mert az emberek magukban őrlődnek és nem bírják feldolgozni. Egészség szempontjából az a legrosszabb, ha valaki visszatartja magában és felrobban. Hosszabbtávon teljesen kikészül a szervezete.
Köszönöm a válaszokat.
Èn szerettem volna letenni az egót, ès megbeszèlni ezt az egészet, mert gyűlölöm, ha nincsenek válaszok, és nincs valami lezàrva, rendesen. De valahol meg nyilván meg kell értenem, hogy nem kíváncsi ràm, az idő múlàsa is ezt mutatja. Csak nem èrtem, mièrt nem ezt mondta, ès mièrt kell kitalálni egy kamu dumát.. Gondolom, nem akart megbàntani, de a hazudozàssal jobban megbàntott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!