Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » El tudtok olyat képzelni,...

El tudtok olyat képzelni, hogy valakit annyira bàntson valami, amit nem tett meg, vagy nem mondott a màsik szemèbe, hogy inkàbb felszívódik, ès nem jelentkezik, mèg ha a másik szemèly fontos is neki?

Figyelt kérdés

Èn valahogy nem tudom elkèpzelni, hogy ilyet tegyek. Megvàrja, amíg a màsik jelentkezik, ez milyen dolog, milyen emberre vall?

Köszi, előre is!

2022. aug. 30. 02:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne tudnám, az emberek 90%-a ilyen, inkább sunnyog, mint hogy konfliktusba kerüljön. De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a helyzet őt bántja, sokaknak így komfortos.
2022. aug. 30. 02:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Na ez az, hogy akkor valójában nem bàntja őt, ès nem is fontos neki igazán az adott szemèly, nem? Mert èn azt gondolom, hogy fordított esetben, ha nekem fontos lenne az ember, akkor meg akarnám vele beszélni, nem? Olyan emberről van szó egyèbkènt, aki nagyon nem szeret konfrontálódni, ès szerintem, nincsen meg az eszközkêszlete ehhez, de akkor is...
2022. aug. 30. 02:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne kicsit konkrétabban, mert így elég homályos. Általánosságban nehéz ezekről beszélni.

Ha megfigyeled, ugyanolyan önző vagy mint ő - ő a beszarisága miatt nem meri tisztázni a dolgokat és mert tart tőle hogy gáz lenne/fárasztó neki, neked meg az a lényeg hogy akkor biztos "nem vagy fontos neki".

2022. aug. 30. 03:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Egy sràc ghostingolt, gyakorlatilag, ès èn kerestem őt meg, magyarázatra várva, úgymond. De, ha én nem kerestem volna még őt, valószínűleg màr sosem keresett volna, mert elég sok idő eltelt. Aztán írt egy,- vèlhetően- kamu magyarázatot/okot.
2022. aug. 30. 03:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Én mindig elvártam volna mástól a viszont reakciót hasonló helyzetben, az esetek többségében reakció nélkül maradtam. Az emberek többsége csak magára gondol, ha ad viszont reakciót, azt is általában azért, hogy saját magát védje egy esetleges bűntudattól, vagy azért hogy ne származzon belőle érdek beli hátránya. Csak nagyon kevés ember törekszik arra, hogy másnak a gondolkodását, indíttatását, reakciót meg akarja érteni, ahhoz le kéne tenni az egót és a szerepeket, hogy kicsit is érdekelje a másik, saját magán kívül.
2022. aug. 30. 05:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem az, hogy nem vagy fontos neki (vagy amúgy ez is lehet, nem tudni, mondjuk közelebbi ismerősöknél biztos hogy nem így van),

hanem az emberek nagyon nagy többsége rettenetesen gyáva alak! Nekik komfortos úgy ahogy van, nem szeretnének bele bonyolódni konfliktusokba. Ők inkább elmennek, inkább küzdenek és őrlődnek MAGUKBAN egy életen keresztül, minthogy felvállalják a konfliktust és megbeszéljék. Flegmák, azt hiszik pár hónap és elfelejtik. Pedig nem! Életük végéig kísérteni fogja őket a bűntudat!

Szerinted miért van ennyi depressziós meg mindenféle lelkibeteg ember ebben az országban? Mert az emberek magukban őrlődnek és nem bírják feldolgozni. Egészség szempontjából az a legrosszabb, ha valaki visszatartja magában és felrobban. Hosszabbtávon teljesen kikészül a szervezete.

2022. aug. 30. 06:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ember ilyen, no felelősségtudat.
2022. aug. 30. 07:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Sokan ilyenek. Megunják a másikat, majd felszívódnak. Ha lenne bűntudatuk, küldenének egy magyarázkodó üzenetet, és azzal letudnák az egészet és feloldanák magukban a lelkiismeret-furdalást, de a legtöbbjüket egyszerűen nem érdekli többé a másik.
2022. aug. 30. 08:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem jelentkezik, nem fontos neki a másik. Nem kell ehhez megbántva lenni, egyszerűen elvesztette az érdeklődését az illető iránt.
2022. aug. 30. 08:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Èn szerettem volna letenni az egót, ès megbeszèlni ezt az egészet, mert gyűlölöm, ha nincsenek válaszok, és nincs valami lezàrva, rendesen. De valahol meg nyilván meg kell értenem, hogy nem kíváncsi ràm, az idő múlàsa is ezt mutatja. Csak nem èrtem, mièrt nem ezt mondta, ès mièrt kell kitalálni egy kamu dumát.. Gondolom, nem akart megbàntani, de a hazudozàssal jobban megbàntott.

2022. aug. 30. 13:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!