Elfogadjak valamit vagy ne?
Figyelt kérdés
Szóval az anyukám párjának a nővére ma megkeresett, hogy holnap reggel szeretne felhívni, mert szeretné adni nekem valamit. És ezt az exén keresztül szeretné elküldeni, aki abban a városban lakik, ahol én dolgozom.
Nem tudom mit szeretne, viszont ha olyan dolgot hogy azt a munkahelyemre hozná esetleg a házamhoz akkor mondhatok nemet?
Utoljára a húgom esküvőjén 2023ban beszéltem vele, és nem szeretném hogy a hàzamhoz jöjjön, se az exe. Nem élek nagylábon és a ház se a legszebb. Sőt a munkahelyem is olyan hogy nem néznék jó szemmel ha ott lenne valaki rokonom :( mit tehetek? Mondhatok nemet?
Amúgy az a gond, hogy a nő nagyon kíváncsi is.
tegnap 10:02
1/6 anonim válasza:
Beszéljetek meg egy találkozót munka utánra egy semleges helyre (kávézó, benzinkút, stb)
2/6 anonim válasza:
Megbeszélheted a találkozást egy semleges helyre is.
3/6 anonim válasza:
Munka után egy kávézóban találkozni szerintem is jó ötlet lenne.
4/6 KataCoach válasza:
Mi tartott vissza attól, hogy megkérdezd mit akar adni?
5/6 anonim válasza:
Nemigazán értem, mi a problémád. Nincs egy nyomorult park, munkahely előtti parkoló, vagy bármi, ahol 2 percre össze tudtok futni?
6/6 anonim válasza:
Szörnyen határozatlan és önbizalomhiányos vagy. Persze hogy mondhatsz nemet, miért ne tehetnéd?? De ha már úgyse élsz nagylábon, lehet még jól is jönne az az ajándék. Nem muszáj otthon találkoznotok. Munkahelyen meg végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!