Hogyan kezelhető a hirtelen haragú ember? 🤬😡😠😤
Figyelt kérdés
Minden vélemény, tapasztalat érdekel ezzel az emberi tulajdonsággal kapcsolatban. Pl. az is, hogy ki milyen gyakran tapasztalja ezt másokon, illetve saját magán. De leginkább az, hogy miként előzhető meg, hogyan csillapítható az ilyen viselkedés a szeretteink részéről, vagy egy indulatos kollégától stb.jan. 27. 00:35
21/32 anonim válasza:
20# Egy tajparaszt bunkóval nem leszek kedves, empatikus, aki indìtásból gyökér, bunkó velem, és gonoszkodik. Ha meg nagyon kihúzza a gyufát, örülhet, ha nem megyek neki...
22/32 anonim válasza:
20# Aki ok nélkül gonoszkodik velem, gondoskodom róla, hogy azt is megbánja, hogy a világra jött. Erre zéró tolerancia van.
23/32 anonim válasza:
Az a minimum, hogy elküldöm a büdös francba, nem fogok mosolyogni a gonoszkodásaihoz. Elegem van.
24/32 anonim válasza:
20# Ez a tipikus birka mentalitás, hogy mosolyogjak, miközben a pofámba ordibálnak, és hagyjam, hogy a fél életem erre menjen rá. Ennél károsabb hitrendszer nincs is. Nem, nem vagyok isten, és sokkal többmindenki sokkal többször el kellett volna küldenem már a büdös francba, akkor nem itt tartanék. Az életben az ember csak magára számíthat, senki nem védi meg.
25/32 anonim válasza:
Most komolyan 4-szer válaszoltál nekem? 😂
Nem gonoszkodásról volt szó, ha nem vetted volna észre. Hanem hirtelen haragról. És látszik, hogy te mennyire nem vagy az, annyira szíven ütött amit írtam 😂
Pont az az ember vagy, akit meg akarsz verni. Az írásodból látom, hogy ideges vagy.
26/32 anonim válasza:
25# Én alapból nem vagyok ideges típus, csak nem szeretem a tuskókat.
27/32 anonim válasza:
25# De kívánok neked nárci szülőket, kollégákat, főnöket, és akkor legyen ekkora nagy arcod.
28/32 anonim válasza:
Ezt csak az értheti meg, aki ebben nevelkedett, ebben nőtt fel, hogy gyerekként a szülő nem kommunikált, hanem ordított vele egyfolytában. Gondolom te is ilyen vagy, bevéded a fajtádat.
29/32 anonim válasza:
28
Pont ebben nőttem. És pont ezért tudom, hogy aggresszívnek lenni rossz dolog. Az meg kifejezetten undorító, hogy azt kívánod másnak is legyen rossz, mert neked az. Én itt befejeztem veled, puffogj magadban, vagy verd meg magad, ha már ennyire verekedni akarsz 😂
30/32 anonim válasza:
29# Igen, ezt kívánom annak, aki lekicsinyli a másik problémáját. Sőt, sokkal rosszabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!