Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kezelhető a hirtelen...

Hogyan kezelhető a hirtelen haragú ember? 🤬😡😠😤

Figyelt kérdés
Minden vélemény, tapasztalat érdekel ezzel az emberi tulajdonsággal kapcsolatban. Pl. az is, hogy ki milyen gyakran tapasztalja ezt másokon, illetve saját magán. De leginkább az, hogy miként előzhető meg, hogyan csillapítható az ilyen viselkedés a szeretteink részéről, vagy egy indulatos kollégától stb.

tegnapelőtt 00:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%

Maradj mellette nyugodt. Várd meg még kiadja megnyugszik addig kapcsolódj valamennyire le róla. Aztán csak mond azt neki hogy ez nehéz lehet neked megértem. Nyílván ezt csak akkor ha ilyesmiről van szó

Nyílván figyelhetsz arra hogy mit beszél de valszeg ugyanazt hallgatod végig 3szor mire a végére jut és lenyugszik :D

Én sajnos nem tudok itt emojikat használni :(

Ha konstatáltad és folytatja akkor emlékeztesd hogy ez tudom hogy felbosszantotta jogosan de most itt van jelen veled. Meg hogy beszélünk róla később amikor megnyugodtál és amikor már tudunk keresni rá megoldást ha olyan jellegűről van szó ahol problémára megoldást kell keresni.

Többnyire empátia kell dühös ember felé mert ha még nagyobb dühvel fordulsz felé vagy erőszakkal hááát.. nincs jó vége ha felhergeled az sem jobb (főleg ha amúgy van hogy nem is értesz egyet) szóval nyugodt maradsz nyugodtnak látszol és kedvesen fordulsz felé. (Ezen általában amúgy meg is lepődik valaki és amiatt zökken ki) nekik is csak az kell hogy kiadják valahogy a feszültséget mint annak aki sír és sírásban jön ki

tegnapelőtt 05:36
 12/32 anonim ***** válasza:
62%
*Tudom felbosszantottak jogosan vagy dühös de most itt vagy velem jelen (akár ha randin vagytok)
tegnapelőtt 05:38
 13/32 anonim ***** válasza:
72%

Funfact általában ha leadták a feszkót reálisabban láthatják a dolgokat (ez sajnos nem mindenkire garancia).

Ahogy aki sír az is csak neki meg amúgy jön ki a feszültség.

tegnapelőtt 05:45
 14/32 anonim ***** válasza:
62%

Meg figyelj oda magadra, mert nem mindig könnyű egy hirtelen haragú emberrel.

Ha úgy érzed te is tele vagy nem tudnád lereagálni jól akkor inkább sétálj arrébb. Jó ha tudsz segíteni másnak főleg ha kölcsönösen tudtok egymásnak.

De fontos a saját egészséged is

tegnapelőtt 05:47
 15/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! 😊
tegnapelőtt 05:55
 16/32 anonim ***** válasza:
32%
Akik azt mondja, maradjak nyugodt, meg empatikus, az ezen a Földön él?? Azt pont, hogy gyengeségnek fogják fel ezek a vadbarmok. Ki kell osztani, azon a nyelven ért csak.. Egy szebb korban ezek az emberek fehér köpenyben járkáltak zubbonyban egy elhagyatott épületben.
tegnapelőtt 07:02
 17/32 anonim ***** válasza:
53%

Maradj mellette nyugodt, mert az inkább csak felpaprikázza, ha felveszed a stílusát, állapotát, és csak jobban belelovallja magát. Meg az esetek többségében az sem jó megoldás, ha olyanokat hall, hogy "nyugodj meg!", ez is inkább olaj a tűzre.

Ha tudod magadról, vagy érzed, hogy hasonlóan fogsz viselkedni, mint ő, vagy érzed, hogy ez be fog következni, inkább kicsit menj tőle távol és hagyd egyedül, míg lenyugszik. Akkor te sem fogsz olyant mondani, amit később megbánnál.

tegnapelőtt 10:33
 18/32 anonim ***** válasza:
43%
Eszem megáll, de tényleg... Kurvára nem leszek se kedves, se empatikus egy kretén, agresszív pöccsel. Az ilyenek az életben nem találkoztak még ilyen emberrel. Ők nem ismerik a határokat, gátlástalanok. Hagyjam nyugton, hogy keresztültalpal rajtam? Azt már nem! Ha magamat nem védem meg, ha magamért nem állok ki, akkor SENKI más nem fog. Igenis leszedem róla a keresztvizet, ha kell. Utálom az ilyen bunkókat, fél életem ráment egy ilyen miatt, és szenvedtem miatta. Legyen kedves vele a halál..
tegnapelőtt 12:47
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszem megtaláltuk a 75%-os lepontozót.
tegnapelőtt 13:37
 20/32 anonim ***** válasza:
29%

18

Nem leszel empatikus, mert nem is vagy az. Aki hirtelen haragú az általában nem tehet róla, ilyen a temperamentuma. Viszont szerintem neked is ilyen. Csak te még aggresszív is vagy mellé, nem fogod fel a dolgokat, tehát buta is. Szánalmas, hogy valaki ennyire alacsony szinten van, az evolúció sajnos csődöt mondott nálad.

tegnapelőtt 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!