Örömöt okoz neked, ha egy bunkót elküldesz melegebb
éghajlatra?
Figyelt kérdés
Tehát látod, hogy valaki flegma, beszól, bunkózik, vagy leordít, akkor kissé helyretenni a hülyét, elküldeni őt melegebb éghajlatra, hogy ne szórakozzon, megmutatni, hogy veled nem lehet packázni. Vagy esetleg te is elkezdesz ordibálni vele, ha kell, kicsit megrángatod a vállát, belecsípsz a bőrébe, felpofozod, vagy ilyesmi..
Nekem nem, de én az ilyen emberekkel ridegen kívül nem szoktam másmilyen lenni.
tegnap 15:22
3/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok a fizikai erőszak híve. De amikor nyitásból bunkó, erőszakos velem, akkor ingerenciám van elküldeni az anyjába, hogy mit képzel magáról. Vagy legalább egy pohár vízzel leönteni, hogy tudja, átlépett egy határt.
tegnap 15:24
4/17 anonim válasza:
El nem tudom képzelni mennyi elfojtott düh lehet benned, már az írásodból is látva
tegnap 15:39
5/17 A kérdező kommentje:
4# Bennem nincs. Csak baromira nem szeretem az igazságtalanságpt, jogtalanságot. A verbális agresszió is agresszió, ha a képedbe ordítanak, vagy napi szinten megaláznak, ledegradálnak, az meg pláne. A minimum, hogy elküldöm az ilyen marhát szavakban szebb vidékekre, mert az ilyenek nem ismerik a határokat. Vagy esetleg a vállára teszem a kezem, és finoman megrángatom. Bár irtózom a fizikai erőszak minden formájától, nem is járultam soha ilyesmihez. De ma már bárkit elküldök az anyjába, aki kóstolgat engem.
tegnap 15:48
6/17 A kérdező kommentje:
A fizikai erőszak büntetendő, oké.. Ezzel teljesen egyet értek. De az, hogy valakit napi szinten bántalmaznak, terrorizálnak, ledegradálnak, az teljesen rendben van... Ezt szabad, természetesen. Az ilyenek mindig megússzák.
tegnap 15:54
7/17 A kérdező kommentje:
6# Mármint szóban.. Az teljesen rendben van, nyilván.
tegnap 16:00
8/17 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem tudom milyen közegekben mozogsz, nekem speciel senki sem szokott az arcomba ordibálni meg bunkózni velem meg miegymás.
Ha mégis megtörténne, akkor az első dolgom lenne abból a közegből a lehető leghamarabb elmenni a fenébe, mert hosszútávon az én mentális állapotomat roncsolja.
Viszont az egyértelmű, hogy igen is dühös vagy, de nem célravezető sem máson levezetni, sem magadba fordítani. Akkor már inkább feszülj neki egy falnak tenyérrel, és próbáld meg a lehető legtöbb erőddel eltolni.
Nekem pszichológus javasolta a nárcisztikus abúzusból való felépülésem során, de itt is simán alkalmazható. A lényeg, hogy valahogy vezesd le a dühödet, mert rikít, hogy van belőle bőven.
tegnap 16:03
9/17 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindig a kedvességemet használják ki, valahogy kiszagolják a jámbor természetemet, és azt hiszik, mindent tűrni fogok, és felmoshatják velem a padlót. Mintha csak azt akarnák kikísérletezni, hogy meddig mehetnek el.
Sosem ütnék meg valakit, de szóban sokszor kiosztottam már a parasztokat. Olyannyira nem szeretem a verekedést, hogy nem is csináltam még. Még ha ordibálok, akkor is bűntudatom szokott lenni, igaz megkönnyebbülök, hogy kiadtam magamból.. Ok nélkül soha, senkivel nem üvöltök, csak ha indulásból ezt kapom valakitől.
tegnap 16:08
10/17 A kérdező kommentje:
És aki szóban bánt, azért csinálja, mert tudja, bármeddig elmehet, semmi következménye nem lesz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!