Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tudnèk tenni,ha egy...

Mit tudnèk tenni,ha egy távoli kollègám nagyon kîván,megkîván? Hogy tudnám le pattintani? Vagy csak küldjem el a melegebbik èghajlatra?

Figyelt kérdés
Van egy nálam tîz èvvel idősebb távoli kollègám,aki voktakèppen csak annyira kolèga munkatárs,hogy ugyan az a cègnèl dolgozik,de szerencsère nem vagyunk egy helyen. De abban az utcábam takarît,ahol lakom. A Buszon tegnap is találkoztam vele meg a piacon is. Mindig azzal jön,hogy 12-èvesen milyen szèp fiúcska voltam,milyen jó alakom vokt. Ès hogy azóta szerelmes belèm,folyton kîván. Valentin napon vett nekem Svajci csokit is. Mint ahogy îrtam,nem egy helyszînen dolgozunk,csak a cèg egy,mind kettőnknèl. Minden kora reggel talákkozok vele az utcában ahol lakom,ès mindig az imádságait emlegeti,puszikat küld nekem. Amint nagyon jó humora van,ezèrt beszèlgetek vele. A Piacon múltkor majdnem oda nyúlt nekem. Mondtam neki,csak barátság semmi több! Nem akarom meg bántani hogy durván elküldöm a sunyiba,hiszen nagyon jó vicceket szokott mondani,mindig meg nevettet. Tegnap is a Buszon jókat nevettünk,aztán Facebook on meg Messengeren îrt nekem,hogy küldjek magamról óvodás kori kèpeket. Egyszer egy csoport kèpet küldtem neki,amin èn is látszok 5-èvesen. Azóta mèg több ilyen fotót kèr tőlem. Nem akarom megbántani,hiszen kitűnő móka mester,szegènynek kèt ève halt meg az anyukája. Nem akarom megbántani,de tudatnom kell vele,hogy ne várjon tőlem többet barátságnál. Amint már kèt ève èl együtt egy 23-èves fiúval. De mèg mindig szerelmes belèm. Mèg az a szerencse,hogy nem tudja melyik házban lakom. Èppen elèg hogy tudja melyik utcában. Ès pont akkor jövök ki a házból,amikór ő kezdi a reggeli munkáját. Nem tudom mit tegyek,hiszen vègülis a munka társam,meg a barátom is. De le kell állîtanom.
2023. márc. 1. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Végülis a pedofilok is csak emberek, nem szabad őket megbántani. Főleg, ha viccesek.
2023. márc. 1. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ne használd ki arra, hogy jók a viccei, hanem mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit, és utána ne beszélj vele.
2023. márc. 1. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nevetsz a viccein, biztatásnak veszi. Add magad neki, vagy kerüld, határozottan és ridegen. Neki is jobb, ha nem áltatod, legalább el tud felejteni.
2023. márc. 1. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Pedofil.
2023. márc. 1. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Kuld el, tiltsd le.
2023. márc. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!