Anyám szerint a Fidesz nem osztogatott krumplit soha a szegényeknek és Mészáros Lőrinc is teljesen erkölcsösen gazdagodott meg és elküldött melegebb éghajlatra amikor a valóságot bemutató videókat mutattam neki... még is miért ilyen vakok az emberek?
Én tényleg nem értem ezt a krupmlifixációt. Az meg, hogy kinek mi az "erkölcsös meggazdagodás", relatív. Magyarországon annyira irigyek az emberek, hogy valójában ilyen nem is létetik sokak szemében.
Amúgy valakinek a politikai nézeteit aligha krupmli vagy egy-egy gazdag ember sikere fogja meghatározni. Legalábbis elég vak az, aki azt hsizi, hogy majd nem lesz krumpli vagy gazdag vállalkozó, ha egy másik kormány jön. Volt már az országban sokféle kormány, és mndig volt "krumpli", meg gazdag vállalkozó, akinek jól egy.
Anyád ebben bölcsebb és tapasztaltabb nyilvánvalóan.
2:
Bocs, de az nem irigység, ha tőlünk veszik el azt, amiből ők meggazdagodnak. Teljesen más ha valaki piaci alapon gazdagodik meg, mint ha az állam tömi ki pénzzel. Nyilván nektek kommunistáknak ezt nehéz megérteni.
Nálunk is ugyanez van, én anyám is narancssárgában látja a világot...
Úgy örülök, hogy elköltöztem, nem kell többé otthon is ezt látnom/hallanom. Úgy nézett ki minden este, hogy a barátjával ültek a TV előtt és Pesti TV-t néztek, ahol alapból volt 4-5 ember, akik mind egyetértettek abban, hogy Orbán a király, a baloldal meg mennyire nem, és folyamatosan fikázták őket is és a balos embereket is. Erre még anyámék is ketten folyamatosan hozzászóltak, hog "Úúú, de igazuk van"... 6 ember, akik mind egyetértenek valamiben, közösen szdják azokat, akik nem. Csodás volt otthon élni, mit ne mondjak...
Ez előző választásnál konkrétan 2 hétig nem szóltunk egymáshoz, mert nem a Fideszre szavaztam... Előtte persze hónapokon keresztül hallgathattam, hogy "muszáj a Fideszre szavaznod"... Persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!