Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a lelki segélyt hívom be...

Ha a lelki segélyt hívom be drogozva tudnak e bármit is segíteni ?

Figyelt kérdés

Ma is mint mindennap rongyra vágtam magam. De elegem is van magamból, ez hogy mindennap tényleg csak erről szól már az életem ez hozta ki belőlem ezt.

Rendesen lelkiismeret furdalásom van hogy még mindig ezt csinálom nem vagy 20 éve. Az a sok pénz amit erre költöttem és azok az emberek akiket ez miatt megbántottam az életem során vagy kihasználtam minden eszembe jutott.

Gyűlölöm magam ez miatt már..maga ez az érzés régóta bennem lappang de ma valahogy a cucc végett vagy amúgy is előjött belőlem. Fizikálisan fáj a lelkem ha a múltra gondolok..

Az egész életem azt vettem észre hogy ez fonja körbe..hiába fordultam szakemberhez millió lehetőségem volt le állni és még mindig nem tudok..

A sírás keringet amikor arra gondolok miket tettem az emberekkel főleg a szüleimmel is ez miatt. Őket sajnálom a legjobban..mindenben segítenek a mai napig is és sokszor őket bántom a legjobban.

Írhatnám reggelig de most kb öngyilkos hajlamaim vannak (nem teszem meg nyilván) de valamivel beszélnem kéne és senkivel nem tudok erről..ennek így van értelme meg keresni őket ? 32f

tegnap 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Mindenképp jobb megkeresni őket, mint magad szenvedni. Ezért vannak.
tegnap 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Sokszor csak üres frázisokat tudnak csak mondani.

En azt javaslom hogy naponta cselekedj csak egy jo vagy egy helyes dolgot is magaddal es meglátod hogy az öngyűlölet átvált apránként öszeretetbe magabiztosságba hinni fogsz magadban celjaid kilatásaod lesznek es talpra allsz.

Olvastam olyasmit is hogy naponta csak 1 apro dolgot változtass meg. (Pl eszel egy almát mert az egeszséges) És egy év alatt ez már 365 lesz.

Es 365 ször vagy jobb évvégén saját magadnál, mint év elején voltal!

Hidd el annak hatalmas ereje van ha meglátod magad mikre vagy képes aztán:)

tegnap 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elvonásik mély depresszioval járnak. Ezt kezelni szokták.
tegnap 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Mentőt hívnának rád és bevinnének vagy a pszichiátriai osztályra vagy az addigtológiára
tegnap 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget! A legszebb korban vagy, előtted az élet. Az már jó, ha felismered, hogy változtatnod kell, menni fog!
tegnap 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!