Miért ilyen szívtelenek az emberek? Miért nem segítenek egy idegen megbízható mozgássérült embernek?
1. Egy lábtörés (vagy ami miatt be van gipszelve a lába) miatt nem számít mozgássérültnek valaki. Idővel az meggyógyul.
2. Ha annyira nem a nézettségne mennének a videóval, talán ki is nyithalná azt a cuki kis száját, ha segítség kell neki.
3. Azzal a mankóval amúgy meg simán le tudna jönni azon a lépcsőn, ha AKARNA.
Nekem most fog meggyógyulni a lábam, tépőzáras, levehető, járógipszem van.
Szóval kezdjük ott, hogy én eleve ki sem mentem volna az utcára fekvőgipsszel, mint ahogyan ez a pasi teszi.
Mikor eltört a lábam (munkahelyen) és mentem haza (vagyis vánszorogtam) törött lábbal, kifejezetten kerültem az embereket, mert féltem tőlük. 😅
Másnap, szóltam havernak, hogy segítsenek bevinni a kórházba. Szóval értem jöttek kocsival, és egész nap velem voltak, haza is hoztak.
Szóval mindent összevetve, az igaz, hogy a járókelők nem segítettem neki. De nem feltétlenül azért, mert rosszindulatúak, hanem pl. azért, mert ha a manus elesik, őket éri a felelősség.
De ennél számomra megdöbbentőbb, hogy mit keres ez az ember fekvőgipsszel az utcán?
Na, ez az igazi felelőtlenség.
Ja, hogy a videó kamu. Most már látom...
Végignéztem.
Na, hát nekem fura volt. Mert ugye járógipsszel nem megyünk ki az utcára.
#6 voltam
Vagyis fekvőgipszel.
Fekvőgipszel nem megyünk ki az utcára.
(Bocsi, elírtam. 😅)
#6-7 voltam
Szégyellem, hogy én is magyarul pötyögtetem a billentyűzetet, mint az előttem lévő válaszolók. Helyettetek szégyellem.
Megint csak a saját fejetekben lévő gondolatok. Hogy mi az üzenet, abba senki nem képes belelátni.
Megcsináltátok. Lassan vége az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!