Megbízhatóbbak a mozgássérült vagy fogyatékkal élő emberek?
Ép testben ép lélek...
Nem véletlen ez a mondás.
Vakot akartam már lesegíteni villamosról, lerúgott, mondván, neki ne segítsek.
És sánta is majdnem rám vert a botjával, láttam a dühöt az arcán,mert én egészséges vagyok.
Apósom villanyszerelő volt létrát akarták alóla kirúgni a debilek, amikor egy intézetben kellett szerelnie...
Nem ilyen egyszeruen fekete-feher ez. Nekik megvan a sajat vilaguk, tekintsuk szubkulturanak. Te, mint nem *fogyatekossaggal elo, ebbe nem fersz bele. Nem hozok peldakat most, amit irok, az evtizedes munkahelyi tapasztalat. Egymasra egesz maskepp neznek, mint rad, lehet o jo ember es megbizhato is, vagy akar valakinek a legjobb baratja a sajat kornyezeteben. A siket a latasserulttel (egymas kozt), ugyanilyen viszonyban van amugy, mint az egeszsegesekkel szemben.
En azt mondom, egyenrangunak kell tekinteni minden embert, termeszetesen a korlataikat szem elott tartva. De csak azert felertekelni (mas fole helyezni) barkit, mert fogyatekos, nem szerencses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!