Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Télen hány db zoknit vesztek...

Télen hány db zoknit vesztek fel, ha kimentek a házból?

Figyelt kérdés
ma 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyet.

De én éjszakára is felveszek egyet , mert begörcsöl a lábam, ha hűvösebb van :)

ma 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor vastagabb zoknikat használok. Ritka ha dupla rajtam, de az is csak ugy, ha még harisnyát is veszek fel. Igy lesz harisnya es plusz zokni is rajtam. De nem mindig veszek harisnyát a gatya alá mert kész vergődés igy öltözni meg ha pisilni kell meg vetkozni.
ma 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyet. Van, amikor vastagabbat. (F!)
ma 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában egyet, de azt a vastagabb fajtából. Vagy, ha hidegebb van, felveszek egy vastagabb harisnyát, arra még ráhúzok egy titokzoknit.
ma 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy vastag
ma 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy vastagabbat, viszont cipőből nem hordok vastagat és nincs classic télikabátom. (Valamikor kardigán és pufimellény.)

A lakásban viszont mindig van rajtam zokni, nyáron is. Én nem meztelenkedek még annyira sem és nincs komfortérzetem itthoni ruha nélkül. (Nem meleg a lakás nyáron.)

ma 18:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyet, síeléshez ezen felül egy plusz sízoknit is.
ma 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyet, de vastagabbat és a hosszabb fajtát.
ma 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!