Télen hány db zoknit vesztek fel, ha kimentek a házból?
Figyelt kérdés
ma 17:53
1/8 anonim válasza:
Egyet.
De én éjszakára is felveszek egyet , mert begörcsöl a lábam, ha hűvösebb van :)
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor vastagabb zoknikat használok. Ritka ha dupla rajtam, de az is csak ugy, ha még harisnyát is veszek fel. Igy lesz harisnya es plusz zokni is rajtam. De nem mindig veszek harisnyát a gatya alá mert kész vergődés igy öltözni meg ha pisilni kell meg vetkozni.
4/8 anonim válasza:
Általában egyet, de azt a vastagabb fajtából. Vagy, ha hidegebb van, felveszek egy vastagabb harisnyát, arra még ráhúzok egy titokzoknit.
6/8 anonim válasza:
Egy vastagabbat, viszont cipőből nem hordok vastagat és nincs classic télikabátom. (Valamikor kardigán és pufimellény.)
A lakásban viszont mindig van rajtam zokni, nyáron is. Én nem meztelenkedek még annyira sem és nincs komfortérzetem itthoni ruha nélkül. (Nem meleg a lakás nyáron.)
7/8 anonim válasza:
Egyet, síeléshez ezen felül egy plusz sízoknit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!