Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is ennyire vissza bele...

Más is ennyire vissza bele tud mélyedni a múltba?

Figyelt kérdés

Tegnap eszembe jutott egy régi fórum, ahova kb naponta írtam ki kérdéseket, bár nem nagyon emlékeztem, hogy miket. Ránéztem, mert az oldal még megvan, csak senki nem használja :D 13-14 évesen látogattam rendszeresen, akkoriban elég rossz időszakom volt, főleg családi gondok, ezekről is írtam. Volt egy fiú barátom, aki nagyon toxikus volt, róla is írtam sokat, hogy ezt meg azt miért csinálja, mert bántott. Én meg szerelmes voltam belé, amire full komolyan mondom, hogy nem is emlékeztem, csak arra, hogy ő volt az első, aki szexuálisan vonzott, de már nem volt meg a fejemben az, hogy mit éreztem pontosan iránta. De most ott volt írásban. Nagyon rossz volt ezeket olvasni, de ma is visszatértem és kerestem a többi írásomat. Valahogy nem tudok leállni, még most is olvasgatok vissza. Visszarepültem a múltba és most ugyanazt a szorongást érzem, mint akkor, pedig már 29 vagyok, finoman szólva nem ma volt.

Más is így van néha ezzel?

ma 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Hogyne..de ez betépve amúgy jó dolog tud lenni. Akkor néha még a röhögö görcs is elkap amekkora fa..ságokat csináltam
ma 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Én múlt héten lementem kocsmába, honfoglalókvíz volt. Nagyon nosztalgikus volt. Volt ott egy család is, akik ugyanúgy, mint én gyerekként, körbeülték anno a gépet, és közösen tippelgették a kérdéseket. Ilyen volt az a honfoglalós korszak, igen. Nagyon jó, hogy még manapság is létezik, játszanak, vannak elvakult rajongók. Kedves élmény volt az az este. Bár senkinek nem ajánlom az ottfogyasztás, betegesen drága ez a játsz/ma. társasozni okés, de hát ne tölts el ott sok időt... ez az üzenet az ilyen árakkal. Kár
ma 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Én amikor megtalálom egy egy tinikori jegyzetem vagy naplom vagy bármi "gyermekit"(vagy tízévvel ezelőttiket) kicsit megriaszt hogy 1. Sokkal élesebb eszem kreativitásom cikázo energikus értelmes gondolataim voltak de még vmi skiccelt rajzom alapján is mint ma...2. Amiktol akkor féltem szorongtam megoldhatatlan kilátástalan dolgaim, azok ma is ugyanugy megoldhatatlanok kilátástalanok hiába telik el lassan egy élet is meg küzdök harcolok tanulok fejlődök ma sem tudom elérni, ennyi év tapasztalat után sem. Pl valahogy akkor se volt pénzem sokszor mit enni sem de ma is ugyanez van. Hiába a diploma meg minden. Kozben jöttek csőstől mégnagyobb gondok is pl szemelyi hitelek stb. 3. Vagy amiket akkor nem tudtam megoldani ha mai aggyal visszamehetnék se tudnám megoldani. 4. Ahogy pasik miatt sirtam anno, ugyanugy sirok ma is csak más pasik miatt. 5.anno tudtam örülni olyanoknak pl kabalagyüjtés lepke vagy bélyeggyűjtés ma már semmi ilyennek nem tudok. Nem öröm semmi ilyen "gyermeki"dolog nekem ma. Nem dob fel pl rajzolás sem már. De a felnőtt magamat se találom, hogy a felnőtt életben mik az apró örömök akkor, ha nem a csigaházgyűjtés rajz bélyeg meg ezek..nem sikerult megtalálnom ma sem.. 6. Aztán pl a naplom mivel majdnem betelt igy abbahagytam az írást mert ugy gondoltam ha betelik meghalok, akkor van vége az életemnek(hisz kb 10 éves kortól vezettem). Igy jópár töküres lap van benne még hagyva.

Az utolsó soraim kb már csak arrol szóltak hogy meghalt a nagyi, vagy házasodik tesom anyáék váltak meg ilyen vazlatszeru felsorolások csak.

Nem voltak már terveim céljaim mert kilátásaim sem voltak. De ma se làtok.

ma 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!