Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ember hogy tudja csak úgy...

Az ember hogy tudja csak úgy elengedni magát? Szétszórva hagyni a dolgait a lakásban, későn ébredni, keveset takarítani stb.? Hogy mehetne ez nekem is?

Figyelt kérdés

Minden nap percre pontosan fél 7-kor kellek (ébresztő nélkül) pedig csak 11-kor kezdek dolgozni. Első dolgom beágyazni, úgy csinálom meg az ágyat, mintha valami lakáskultúra magazin címlapjára készülnék. Felsöprök és felmosok (nincs más a lakásban, csak én). Letörölgetek. Úgy érzem így tiszta a szoba a napra.

Ez a reggeli rituálém.

Aztán a konyhában folytatom, eltörlöm az éjszaka porát.

Sosincs mosatlan a konyhában, mindig mindenem a helyén van (pl. cipő, gyűrű, óra, táska, kabát, nadrág, zokni stb.)

Hazaérek első dolgom átöltözni és mindent eltenni, miután átnéztem nem-e lettek koszosak.

Nem tudok csak úgy eldölni a kanapén napközben vagy csak nyugalomban főzni, hogy koszos lesz sokminden, nem baj, majd holnap elmosom... ez számomra elképzelhetetlen.

Vagy csak elkésni valahonnan, mert elaludtam. Még soha az életemben nem aludtam el, és nem is késtem el sehonnan. (Nem használok ébresztőt).

jan. 21. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Simán.
jan. 21. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Egy picit kényszeres a viselkedésed. Túl sokat takarítasz. De az nem rossz, hogy van egy alaprend körülötted. Viszont meg kell tanulnod élvezni is.

Az, hogy nem szoktál késni, tök jó, megtisztelem vele az embereket. Ne hagyd el ezt a szokást.

jan. 21. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül élek, nem érdekel, hogy kupi van, ha nagyon eldurvul, akkor kitakarítok. 4:20-kor kelek általában az ébresztő megszólása előtt.

"Hogy mehetne ez nekem is?"

Te is szeretnél kupis lenni? 😀

jan. 21. 21:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért kelsz olyan korán?
jan. 21. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:
6 órára megyek dolgozni
jan. 21. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a rendtartást szeretném eltanulni. Baromi frusztráló, hogy soha nem érem magam utol a rendrakással és a takarítással.
jan. 21. 22:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy irigyellek, de ez már a másik véglet. Egész arcpirító rendetlenségben és szeméthegyekben is képes vagyok hetekig lenni. Aztán erőt veszek magamon és elpakolok.
jan. 22. 01:26
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Ilyen az aki nem szereti a kényelmet

Te szolgálod ki az életet és nem az élet téged

jan. 22. 06:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pont az ellentéted vagyok 40 évesen is. Csak akkor takarítok amikor már nagyon muszáj. Igaz ide nem is járnak sznobok, akik emiatt megszólnának. Nem házi munkával fogom tölteni az egész életemet.
jan. 22. 07:37
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem inkább az ilyen szintű takarítási szükség lenne sok, és ezt nem rosszból mondom. A szobám ritka kupis, ha rendet rakok, utána még egy jó darabig keresem azokat, amiket elpakoltam. Olyan korán sem tudnék kelni, ha tudom, csak 11-kor kell kezdenem a munkában, nem is centizném ki mondjuk.
jan. 22. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!