Az ember hogy tudja csak úgy elengedni magát? Szétszórva hagyni a dolgait a lakásban, későn ébredni, keveset takarítani stb.? Hogy mehetne ez nekem is?
Minden nap percre pontosan fél 7-kor kellek (ébresztő nélkül) pedig csak 11-kor kezdek dolgozni. Első dolgom beágyazni, úgy csinálom meg az ágyat, mintha valami lakáskultúra magazin címlapjára készülnék. Felsöprök és felmosok (nincs más a lakásban, csak én). Letörölgetek. Úgy érzem így tiszta a szoba a napra.
Ez a reggeli rituálém.
Aztán a konyhában folytatom, eltörlöm az éjszaka porát.
Sosincs mosatlan a konyhában, mindig mindenem a helyén van (pl. cipő, gyűrű, óra, táska, kabát, nadrág, zokni stb.)
Hazaérek első dolgom átöltözni és mindent eltenni, miután átnéztem nem-e lettek koszosak.
Nem tudok csak úgy eldölni a kanapén napközben vagy csak nyugalomban főzni, hogy koszos lesz sokminden, nem baj, majd holnap elmosom... ez számomra elképzelhetetlen.
Vagy csak elkésni valahonnan, mert elaludtam. Még soha az életemben nem aludtam el, és nem is késtem el sehonnan. (Nem használok ébresztőt).
Egy picit kényszeres a viselkedésed. Túl sokat takarítasz. De az nem rossz, hogy van egy alaprend körülötted. Viszont meg kell tanulnod élvezni is.
Az, hogy nem szoktál késni, tök jó, megtisztelem vele az embereket. Ne hagyd el ezt a szokást.
Egyedül élek, nem érdekel, hogy kupi van, ha nagyon eldurvul, akkor kitakarítok. 4:20-kor kelek általában az ébresztő megszólása előtt.
"Hogy mehetne ez nekem is?"
Te is szeretnél kupis lenni? 😀
Ilyen az aki nem szereti a kényelmet
Te szolgálod ki az életet és nem az élet téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!