Egy férfi 15 évvel fiatalabbnak kinézhet azért mert keveset dolgozott?
Kérdeztem mi a titka, erre nevetve azt mondta:
"Sok alvás, kevés munka."
Mondjuk gyerekei, családja nincsen. Nem jómódú, olyan átlagosnak látom én. Meg pl. mondta és láttam is hogy másodállásban ilyen kulimunkát is csinál (értsd: woltos, foodorás futár). Szóval ő tuti nem az akire azt mondják hogy kiadott ingatlanokból él meg befektetésekből.
# 1
de arra pont azt mondják hogy férfiak egészségére a házasság éppen hogy pozitív hatással van
"Egy férfi 15 évvel fiatalabbnak kinézhet"
ez elöfordulhat, de semmo köze sem ahhoz, mennyit dolgozik/dolgozott, sem ahhoz, ha egyedül él.
Akik szerint meg a párkapcsolat árt, az vagy nrm olyan embert választott, aki hozzá illik, vagy nagyon primitív, illetve soha nem állt vele szóba senki és ezzel magyarázkodik.
Genetikától kezdve aktuális egészségi állapotig több oka lehet, bár én genetikában nem nagyon hiszek. Én például 10 évvel nézek ki fiatalabbnak, 16-20 év között később kezdtem el élni, dagi kölyökből lefogytam, sajnos minden később alakult az életemben, nem vagyok fizikai munkás, ülőmunkám van, kevés a stressz, elmúlt 2 évtől pedig többnyire egészségesen étkezek. Volt egy óriási 2 éves traumám 21-23 között és akkor visszahíztam félig. De megoldódva szinte rögtön visszaszereztem a régi arcomat és pont közben sokkal többet lefogytam új étrenddel. Tehát mentális-e.ü. okai egyaránt lehetnek.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!