Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Elvesztettem az állásomat Novemberben.Ráadásul sok volt a fizetni valóm és pénzügyileg elcsúsztam.. Azóta ,bárhova leadtam a jelentkezésem ,nem vesznek fel. Voltam ,már interjun is de semmi vissza jelzés. Lassan nincs mit ennem ,munkát meg nem találok. Még Gyárakba is jelentkeztem de semmi. Ebbe a hónapban már számlát sem tudok fizetni. Mit tegyek??? Nincs rokonom ,egyedül vagyok.Már eladtam pár dolgomat is. Ti mit tennétek?
jan. 21. 11:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

ja az még nincs kivéve?

jan. 21. 15:43
 22/24 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nincs. Pedig az most neki pont életmento lenne.

Persze csak akkor, ha bejelentett munkahelye volt rendes szerződéssel és megvan a megfelelő munkában töltött ideje hozzá.

De hát erre eddig nem kaptunk választ.

jan. 21. 17:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Gyerekre vigyázni,időst ebédeltetni, háznál takarítani, alkalmakra sütiket sütni? Nyilván kell hozzá kapcsolati tőke, mert ezek bizalmi dolgok, de legalább néha hozhat valamit, amíg fixet nem találsz.
jan. 21. 18:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Vedd fel az illetékes családsegítővel a kapcsolatot, ott esetleg tudnak az álláskeresésben segíteni, illetve ideiglenesen esetleg pénz-természetbeni juttatást adni. Ismerősök-barátok felkutatása munkakeresés miatt, valamint mint eddig: mindenhova leadni az Önéletrajzodat, akár keresnek valakit, akár nem. Illetve jelentkezni oda is, ami nem feltétlen a profilod.
jan. 21. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!