Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Elvesztettem az állásomat Novemberben.Ráadásul sok volt a fizetni valóm és pénzügyileg elcsúsztam.. Azóta ,bárhova leadtam a jelentkezésem ,nem vesznek fel. Voltam ,már interjun is de semmi vissza jelzés. Lassan nincs mit ennem ,munkát meg nem találok. Még Gyárakba is jelentkeztem de semmi. Ebbe a hónapban már számlát sem tudok fizetni. Mit tegyek??? Nincs rokonom ,egyedül vagyok.Már eladtam pár dolgomat is. Ti mit tennétek?
jan. 21. 11:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Munkanélküli segély.
jan. 21. 11:28
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Munkanélküli. Online oktatás, youtube, tiktok élőzés, ha van valamihez tehetséged (mindenkinek van).
jan. 21. 11:46
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, futármunka, konyhai kisegítés.
jan. 21. 11:47
 4/24 anonim ***** válasza:
75%
Na igen, az ételkiszállítás jó ötlet, inkább te csináld mint a filippínók.
jan. 21. 11:49
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk esetleg írd le ide a havi kiadásaid szerkezetét, mert lehet, van mit kurtítani abból.
jan. 21. 11:50
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
Az egyik legjobb módszer ha nem ismernéd a plazmaadás. Ez mindig egy ilyen vészhelyzetes B tervnek megfelel. Ha minden rendben van az egészségeddel akkor elmész plazmát adni ami majdnem olyan mint egy vérvétel, csak nem a véredet szívják le. Az egész egy 30-60 perc és kapsz a végén 15 ezer forintot. Ez általában 7500 ft kp és a többi pedig olyan kupon amit majdnem bárhol eltudsz használni. Mondjuk gyorséttermek vagy tesco, lidl és hasonló boltok. Ha van valaki aki gyakran jár ilyen helyekre az el is cserélheti készpénzre veled. Neki mindegy mivel fizet a boltban neked meg segítség a kápé. Ezen felül ha legelőször mész egy helyre akkor az első plazmaadás után megnézik minden rendben van e, és ha igen akkor a második alkalommal hozzád vágnak 50-70 ezer forintot még. Szóval az első két plazmaadás anyagilag elég nagy segítség. Mikor nem nagyon volt pénzem akkor jó, hogy volt ez a lehetőség. Amúgy nem járok amióta helyre jöttem anyagilag mert nem valami jó érzés. Nem szeretem a tűt, de kibirható.
jan. 21. 12:10
 7/24 anonim ***** válasza:

Építőipari vállalkozóknál rendes normális szakemberekből és segédmunkásból állandó hiány van(nem az igénytelen koszos részegesekből).

Próbálj meg valami ilyesmit.

jan. 21. 12:55
 8/24 anonim ***** válasza:
AZONNAL dolgoznod kell. Ha van jogsid, akkor futár munkát keress. Ne holnap, MA, most azonnal! Don Pepe pl. folyamatosan keres futárokat, meg konyhára munkaerőt.
jan. 21. 12:56
 9/24 anonim ***** válasza:
Budapesten vagy? Mi a szakmád, milyen állást keresel? Jogsid van?
jan. 21. 13:00
 10/24 anonim ***** válasza:

Ha vannak regényeid, én megveszem. :D

Ezerccösszáz? Abból tudsz venni egy kenyeret. :D

jan. 21. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!