Vannak dolgok az életemben amiket szégyellek. Mit gondoltok ezekről?
Figyelt kérdés
Szóval most egy erősebbnek számító gimiben tanulok, és egyre inkább idegesít a tény, hogy mások mennyivel tehetősebbek mint én. Általános iskolában nem tűnt fel, hisz a környékemről származó, ugyanolyan gyerekek jártak oda mint én, most viszont tele van az iskola gazdagokkal, neresekkel, illetve olyanokkal akik szimplán nagyon jó környékről származnak, szép családi házban laknak, stb. Szeretném leszögezni hogy semmi gondom nincs a tehetősekkel, sőt én se vagyok szegény, többször megyek nyaralni egy évben például, de ami legjobban idegesít hogy egy panelben lakok, 55 m2-es lakásban. Mindenki más szebbnél szebb házakban lakik, házibulikat szerveznek, több autójuk van… én meg itt lakok a lakótelepen. Egyszerűen szégyellem. Ráadásul nem is valami szép belülről se. A másik dolog amit szégyellek, az a családom. Ismét leszögezem hogy tisztelem, szeretem őket, főleg anyukám és apukám, akik mindet megtettek és megtesznek értem, viszont elképesztően kicsi és nem összetartó a családom, ráadásul el is váltak régen szüleim, anyukámmal lakom. Nincs testvérem, nagyszülők meghaltak kivéve 2 mamám. Anyai oldalról meg katasztrófa az egész család, a viselkedésük, az igénytelenségük minden tekintetben és a mentalitásuk. Az apai oldalam elfogadható, de elég toxikus a hangulat, itt is mindig megy a vita, folyamatosan próbálnak belekötni valamibe. Továbbá kivagyok ettől a világtól, amiben csak az számít hogy kik a szüleid, kiket ismersz, mekkora a házad, van-e pénzed, van-e kocsid, népszerű vagy-e, például párkeresésnél. Még van rengeteg dolog amit szégyellek, de most csak ennyit tudtam mondani, kiadni magamból. Remélem nem voltam félreérthető, én eddig életemben való igaz hogy nem dolgoztam 2 hétnél többet, de tanulmányaim és karrierem során mindent meg akarok tenni hogy kitörjek a “paneldzsungelből”, és az említett dolgokból.jan. 18. 14:38
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, minden válaszoló segített. Örülök hogy pozitívan álltok hozzám, 16 éves vagyok és valóban minden próbálok megtenni a jövőm érdekében.
jan. 18. 18:38
12/12 anonim válasza:
szimpla tini vagy.
Vagy kinövöd vagy komplexusos leszel egy életre. Rajtad áll, hogyan kezeled ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!