Van olyan gyerekkori képed, ami nagyon tetszik neked, illetve amit nagyon utálsz vagy szégyellsz? Mi van ezen a képen és miért szégyelled ill. miért tetszik?
Figyelt kérdés
Nekem több ilyen is vanma 11:15
2/5 anonim válasza:
Vannak nagyon édes képek rólam. A rosszabb képek inkább olyan 13 éves koromtól vannak sajnos... onnantól már kevés van ami tetszik :'D
3/5 anonim válasza:
Nincs olyan, amit szégyellnék. Értelmes szüleim vannak, nem csináltak idióta képeket. Egy olyan van, ami nagyon tetszik, az kinagyitva fenn van a nappali falán -mert a férjem is oda van érte- ott egy macit ölelgetek.
4/5 Metionin válasza:
Szerencsére nincs rólam sok kép, a szüleimnek nem volt fényképezőgépe, ezért jobbára "hivatalos" képeim vannak, az első 3 születésnapomra hívtak fényképészt, van oviból pár beöltöztetett beállított kép, iskolakezdési meg utána pár évente 1-1 osztálykép. Amit gáznak tartok, az egy csecsemőkori pucér képsorozat, sosem értettem, miért nem lehet a szerencsétlen kölyökre legalább egy pelenkát ráadni ha már mindenképp ruha nélkül akarják fotózni. Plusz egy teljesen random ismerős pasi csinálta, anno apám be is gurult miatta hogy anyám behívott egy idegent hogy atom pucéran lefotózza a gyereket. De legalább a fürdőkádas meg hasonló pucér képeket megúsztam. Amúgy a legtöbb képet nem szerettem, mert beállítottak voltak és az ovisoknál idióta ruhában is kellett lenni. Van egy kép, amin tisztán látszik hogy még félig meddig sírok rajta, mert a dadus megrángatott amiért nem akartam felvenni a matrózruhát. És még engem csesztek le otthon, hogy minek sírok a képen, mosolyogni kellett volna. Később volt egy ilyen rózsaszín hercegnőruhás is, amin azért lett kibontva a hajfonatom, mert a dadus a hajamnál fogva rángatott amiért szintén nem akartam felvenni a ruhát és szétjött a fonat. Tanulva a korábbi esetből erről már nem is szóltam otthon, mert úgyis én kaptam volna. Az iskoláskoriak már aránylag normálisak, annyi hogy általában hátrébb álltam, hogy ne látszódjon a ruhám.
5/5 anonim válasza:
Olyan nem jut most eszembe, amit kimondottan utálnék, viszont van egy nagy kedvencem:
volt egy mesetérkép a gyerekszobám falán, a képen pont az előtt állok, mutatok egy figurára, előttem meg van egy játék babakocsi. Szerintem nagyon aranyos lett, és meglepően jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!