Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan gyerekkori képed,...

Van olyan gyerekkori képed, ami nagyon tetszik neked, illetve amit nagyon utálsz vagy szégyellsz? Mi van ezen a képen és miért szégyelled ill. miért tetszik?

Figyelt kérdés
Nekem több ilyen is van

jan. 13. 11:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte az összeset utálom, mivel finoman szólva is maximum “különleges” gyerek voltam, de nem szép, plusz ósdi, levetett, számokkal nagyobb ruhákat hordtam. Ezekért egész kisiskolás koromban bántottak, teljesen értéktelennek tartottam magam. Kamaszként kb 13-14 éves koromtól kezdtem kikupálódni és kaphattam normális ruhákat, onnantól már van egy-kettő, ami tetszik. Többnyire sima iskolai portrék meg egy-két barátnős kép, de nagyon kevés, mert alapvetően akkor sem szerettem (és felnőttként sem szeretek) fényképezkedni.
febr. 8. 03:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok baba kép volt rólam amin pucér vagyok, éppen öltöztetnek, az ágyon fekszek, stb és látszik a puncim. Ezeket a képeket a családi albumban tartották és vígan mutogatták anyámék mindenkinek (amíg kb 5-6 évesen kiloptam a képeket és összetéptem őket).

Egy ilyen képük megmaradt, dicsekedtek vele a barátomnak. Megkérdeztem hogy erre élveznek-e esténként vagy miért olyan fontos nekik. A baba puncira áll fel apámnak, vagy mi? Büdös pedofilok. Kibaxottul betegek ha ezt normálisnak tartják, és még büszkélkednek is vele.. Ez után szerintem megszégyelték magukat, főleg hogy a barátom előtt mondtam ezeket, és a képet se láttam soha, kidobhatták. Fel se hozzák a témát

Másik amit utáltam. Nem szeretett anyám takarítani soha, sok képen ami a házban készült látszik hogy szét van dobálva minden, mintha valami putriban laktunk volna.

Pl lenne egy cuki kép ahogy a macskánkat ölelem, de a háttérben az asztal alatt ott vannak a papír galacsinok, tollak, ilyen-olyan szemét, por. Elveszi a kép szépségét.

Általános iskolai képeimet nem rég találtam meg. Tetszenek. Megdöbbentem rajtuk, mert úgy emlékeztem kövér voltam. Anyám és a barátnői mindig cikiztek a súlyom miatt, pedig teljesen vékony voltam. Egy gramm felesleg nem volt rajtam.

febr. 8. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!