A nőket miért kell állandóan dicsérgetni?
Figyelt kérdés
önbizalomhiányosak vagy mi?ma 12:33
1/10 anonim válasza:
Nem kell. Aki meg mégis ok nélkül teszi, az azt hiszi hogy így elér náluk valamit.
2/10 anonim válasza:
Sok önbizalaomhiányos nő és ferfi van több szerintem mint akinek egészséges az önbizalma.
Jó érzés a másiknak szép szavakat hallania főleg ha szívből jön. De akar egy idegen napját is feltudod dobni egy szép szóval.
Többet ocsmárindozuk egymást mondunk szép szavakat a másiknak/másikról.
De nem kell őket állandóan dicsérgetni az is sok tud lenni. Akkor dicserj meg valakit ha tudod, hogy ezt elszeretned mondani neki
4/10 anonim válasza:
kell??? KELL??
Melyik jogszabály kötelez erre, linkeld már, istenem!! 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
5/10 anonim válasza:
Nem KELL! Ez csak egy kedves gesztus egyesektől. És sokaknak nagyon is jól esik
7/10 anonim válasza:
Nem kell minket dicsérni, viszont jól esik. Egy nőre a lelkén keresztül lehet a legjobban hatni. Pár kedves szóval igazán szebbé lehet tenni mások napját, nem gondolom, hogy ez megterhelő lenne
8/10 anonim válasza:
Nem KELL, - ám nem kerül pénzbe elismerni emberi teljesítményeket akkor sem, ha férfiból és akkor sem, ha nőből van valaki! Ugyanez a helyzet, ha valaki ad magára és ezt elismerik: nem kell egyből mögé képzelni ágyjeleneteket, mint ahogyan sok magáról túl sokat képzelő gonosz törpe agyában ez azonnal le szokott futni!
9/10 anonim válasza:
Én alapvetően hiszek a szavak pozitív erejében és jól esik, ha velem is pozitív a másik fél és jól esik másokkal az lenni. Most pedig megnyitom a teret, lehet mondani, hogy klimaxos vénasszony vagyok 45 évesen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!