Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érdelek állandóan ,hogy...

Miért érdelek állandóan ,hogy mit gondolnak rólam mások ? Mit lehet ez ellen tenni.

Figyelt kérdés
Tönkreteszi az életem ez a gondolat. Állandóan lelkiismeretem van olyan dolgokért amik másokrol leperegnek. Meg akarok felelni másoknak. Világ életembe ilyen voltam. Elegem van abbol ahogy sokan viselkednek és nincs lelkiismeretük mert mindig azt hiszik igazuk van. Én meg mindenen elgondolkodom hogy vajon jót mondtam e vagy jót cselekedtem e. Kikészít ez már teljesen. Mit lehet ez ellen tenni ? Mitől van ez ?
okt. 13. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Most mennyi idős vagy?

Mi a helyzet a kapcsolatkezelésben?

Tudsz így pasit / nőt magad mellett?

okt. 13. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést sem én írtam ki. De saját magamból kiindulva azert van, mert régen nem kaptál megerősítéseket visszajelzéseket így külsőleg vágysz rá szerzel be. Azért erdekel, mert pontosan még te sem tudod ki vagy. Bár valamilyen szinten a környezet hatással van az emberre egy idő után bárki túl tud telítődni főleg ha nincs kivel megbeszélnie.

21l

okt. 13. 11:42
 3/5 A kérdező kommentje:
40 vagyok férfi. Nincs senkim. Kapcsolatot sem tudok és nem merek teremteni.
okt. 13. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Megértem ha így érzel és érdekel miért nem szeretnél közelebb kerülni emberekhez?

Viszont az nem a legjobb megoldás ha teljesen eltávolodsz tőlük ha úgy érzed néha nincs baj ha fedezékbe húzodsz.

De alapvetően az emberek nem veszélyesek csak tudni kell hol határ közted és egy masik ember között. Nem érdemes más dolgait magadra venned nem kell őket megváltoztatnod és nem kell tőlük félned. Nem te vagy ő nem az ő életüket éled. Az emberek alakítsák a saját sorsukat néha ha olyan a kapcsolat esetleg megéri megemlíteni nekik szépen amit gondolsz. De alapvetően még más problémáival foglalkozol igazából saját magadról tereled el a figyelmet

okt. 13. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Szociális szorongás? Pszichológushoz fordulj vele. Bár ezt kb 20-22 éve meg kellett volna tenned már.
okt. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!