Mit gondolnátok egy 27 éves felnőtt nőről, aki állandóan sír?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 13:48
1/14 anonim válasza:
Gyakran, de nem állandóan én is szoktam.
2/14 Fatal_3rror_ válasza:
Az mit takar hogy állandóan sír?
6/14 A kérdező kommentje:
Kolléga. Volt 1-2 eset, hogy hazaküldték, mert úgy sírt munka közben. Ha épp nem sír, akkor úgy dolgozik, mint egy gép megállás nélkül. De látszik rajta, hogy fizikailag rosszul van. Másfél éve együtt dolgozunk, de szinte sohasem láttam még mosolyogni. Szerintetek mi baja lehet?
2017. febr. 25. 14:21
7/14 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nem teljesen normális. Valami mentális betegsége van.
8/14 anonim válasza:
Azt, hogy depressziós és segítségre van szüksége.
9/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy szociális fóbiás, mert amúgy azt se szereti, ha megérintik. De nagyon ritkán van, hogy beszélgetünk a többiekkel, és egyszer csak közbeszól és onnantól be se áll a szája. És amúgy nagyon durván okos, úgy beszél olyankor, mintha valami könyvet olvasna fel.
2017. febr. 25. 14:56
10/14 anonim válasza:
Én is szociális fóbiás vok, s mégis van néha hogy benem áll a szám (ha egyszer ráveszem magam, hogy megszólaljak, akkor semmiképpen sem szeretném hogy félre értsenek). Bár énbis van, hogy random sírok szerintem ez nem annyira a szocfóbiára jellemző.
Sokkal inkább valószínű, hogy neurofikus.
Ha segíteni akarsz, akkor egyszerűen barátkozz vele, de légy nagyon türelmes és megértő. És biztosítsd, hogy meg bízhat benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!