Miért gondolnak rosszat az emberek, ha két lány állandóan össze van bújva :?
Nem lehet szeretni a másikat ?
Csomó helyről azt hallani, hogy biztos leszbikusak vagyunk. Azért mert pl minden reggel a buszon egymáshoz bújva ölelkezünk, sokszor iskolában is egymáshoz bújunk, meg szinte mindenhol.
17/l mind ketten
Ma már egyre kevésbé gondolunk erről rosszat, engem pl. még az sem zavarna, ha csajomnak mellettem lenne csaja.
Egyébként a nők alapból érzelmesebbek, náluk természetes az hogy egymást ölelgetik (na jó piásan néha mi férfiak is), vagy hogy egymással aludnak ( egészséges férfi már nem érez semmiféle késztetést sem arram hogy haverjával aludjon).
Azt sejtjük, hogy még magukat full heteronak érző csajok is ilyen együtt alvásokkor egymáshoz bújnak, de szerintem elég sokan ennél jobban is eljátszanak egymással.
Mai világ nézete szerint akik összebújnak azok tuti szerelmesek :D
Én is legjobb barátnőmet megölelem.Vagy ha buszon,villamoson sincs úgy hely.Akkor egymás ölébe ülünk. Egyszer úgy aludtunk a 40 perces vonat úton,hogy össze bújtunk :)
Nem tudom ki mit gondolt vagy gondol ha minket meglát,de hogy csak legjobb barátnők azt biztos nem :D Meg egyszer barátnőm mondta vett egy új parfümöt szagoljam meg a nyakánál volt befújva,fékezett a busz én meg rádőltem,szerintem olyan hatása lehetett mintha neki álltam volna csókolgatni a nyakát :D
Engem ez annyira nem zavar én tudom,hogy nincs köztünk semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!