Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csomag rendelgetéstöl is...

Csomag rendelgetéstöl is lehet függövé válni? Állandoan mindig rendelni valamit.

Figyelt kérdés
ma 03:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármitől lehet függővé válni.
ma 03:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Na és ha elfogy rá a pénzed? Akkor mit csinálsz? 😀
ma 03:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom igen. Én egy ideje szinte minden nap arra jövök haza, hogy az egyik szomszéd ajtaja elé le van rakva a Shein, Notino, About You csomag. (Ragasztószalagon rajta van a cég, nem nézegetem direkt. :D) De lehet csak karácsonyra készül és másoknak rendelget, bár ruhákat talán annyira nem szokás.
ma 05:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen függőség
ma 05:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt függőség, másrészt valamit kompenzál vele szerintem.

Nekem nagyon gyanús volt, mikor a szomszéd asszonyhoz jött állandóan a futár. De tényleg ott is ahogy korábban írta valaki, naponta ilyen csomag, olyan csomag, a kuka mellett halomban álltak a dobozok utcán (kertes ház). Arra gondoltam, talán szeretethiány, ezzel próbálja pótolni azt a szeretetet, amit nem kap meg a férjétől (alig volt otthon). Pénz volt, de családi harmónia nem, és talán így kedveskedik magának. 1 év múlva kiderült, hogy a férje sajnos megcsalja, és épp válófélben vannak. Szerintem tényleg vásárlásba folytotta korábban a bánatát, a hiányérzetét.

Aki ennyire ráfügg a rendelgetésre, ott szerintem valami baj van a háttérben, amiről nem akar, vagy nem tud tudomást venni. Én igyekszem nem átesni a ló túloldalára, de most hogy itthon vagyok a babámmal, magam is rajta kapom néha, hogy mikor ráérek, görgetem mit kéne venni. :D De van önkontrollom.

ma 06:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!