Csomag rendelgetéstöl is lehet függövé válni? Állandoan mindig rendelni valamit.
Egyrészt függőség, másrészt valamit kompenzál vele szerintem.
Nekem nagyon gyanús volt, mikor a szomszéd asszonyhoz jött állandóan a futár. De tényleg ott is ahogy korábban írta valaki, naponta ilyen csomag, olyan csomag, a kuka mellett halomban álltak a dobozok utcán (kertes ház). Arra gondoltam, talán szeretethiány, ezzel próbálja pótolni azt a szeretetet, amit nem kap meg a férjétől (alig volt otthon). Pénz volt, de családi harmónia nem, és talán így kedveskedik magának. 1 év múlva kiderült, hogy a férje sajnos megcsalja, és épp válófélben vannak. Szerintem tényleg vásárlásba folytotta korábban a bánatát, a hiányérzetét.
Aki ennyire ráfügg a rendelgetésre, ott szerintem valami baj van a háttérben, amiről nem akar, vagy nem tud tudomást venni. Én igyekszem nem átesni a ló túloldalára, de most hogy itthon vagyok a babámmal, magam is rajta kapom néha, hogy mikor ráérek, görgetem mit kéne venni. :D De van önkontrollom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!