Akinek van olyan tulajdonsága ami miatt állandóan megnézik mindenhol, de változtatni rajta nem tud, hogy tette túl magát rajta?
Fizikai tulajdonság: Egy sebhely húzódik végig a nyakamon, keresztben. Mint akinek elvágták a torkát, de jobban lett.
Ma már nem bámulják meg, de gyerekkoromban aztán mindenki is megkérdezte.
A poén az, hogy egy hatalmas folttal a nyakamon születtem, annak az eltávolítása után maradt ott a heg. Felnőtt emberek hajoltak bele az arcomba, hogy "miii az ott a nyakadooon?" Lepra, b+, közöd?
Az értelmesebb gyerekeknek később elmondtam, hogy esztétikai műtét (kicsi én szeretett magyarázni :D) a többiekkel meg elszórakoztam, mindenféle vad sztorit kitaláltam, aztán néztem ahogy összekapnak a pletykákon :D Szenya voltam, ja.
#1 tök viccesen írtad le, szakadtam :D köszi
Nekem nagy az orrom, szerintem ezért megnéznek, én meg visszanézek és kivárom, amíg elkapja a tekintetét az illető.
Volt egy időszakom, amikor megnéztek, bámultak, volt, aki beszólt. Nem érdekelt. Ez kb. 1997-2010 közt volt. Azóta nem jellemző vagy ritka. Férfi vagyok és érdekes, hogy jellemzően nők, akik nevetgélnek, nézelődnek.
Az van előttem, hogy igen: nyugodtan lehet ezt művelni, de mindenkit érhet probléma az élete során...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!