Ez elfogadható emberi tulajdonság? Külsejére igényes, de otthon rendetlen. Legfőképpen a padló mocskos állandóan.
Barátomtól külön költöztem, mert nem bírtam idegileg, hogy rendetlenségben él. Nincs otthon pár napja , de véletlenül hozzá került valami , amikor utoljára vásároltunk. Bementem a lakásba és a padló olyan retkes, mint volt. Talán soha nem is mosott fel , amióta ott lakik , csak söpört néha. Az szeptember eleje.
Minden nap tiszta ruhát vesz fel , pólóra kényes , azt mondja , hogy ez már szennyes , amikor szerintem semmi baja nincs. Tisztálkodik rendesen ( igaz 2 éve a fofmosas nála ritka dolog).
Hozzám akar újra költözni. De így ? Ha egyedül lakva ilyen mocsokban él, hogy engedjem meg azt , hogy ideköltözzön. Nincs gyerekem (nem is lesz és nem is lehet ), aztán egy életerős férfi után kellene örök életemben takarítani? Ő képes cipővel bemenni mindenhova és a szőnyeget nem kerüli ki...
Bocsi hogy bele szólok de inkább én mellõzném ezt a költözést, gondolom csak azért akar leginkább oda költözni hogy te takaríts és fõz utána, lehet hogy szeret de 40 évesen már most azt csinálja mint a 60 évesek, látom nagyon motivált, szerintem csak le húzna téged is az õ szintjére, az is lehetséges hogy eddig még egyszer sem mosott fel eddig ott, ismerek olyan embert aki el vált most haza költözött a testvére családjához és õ is lusta 8 órát dolgozik és kb ennyi, a nõvére fõz, mos,takarít helyette 38 éves a férfi.
De ha te is akarod próbáljátok meg, de az elején jobb megbeszélni mindent, takarítás, szanadidõ, házi munkák, fõzés, pénz beosztás stb..
Ne csak úgy legyen hogy oda költözik és akkor te mindenben a szolgálatára állsz,ha nem segítsen be, az ivás helyett inkább menjetek el együtt kirándulni, sétálni.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!