Mit gondolsz azokról az emberekről, akik állandóan le akarnak dominálni téged?
Figyelt kérdés
Vagy verbálisan, vagy fizikai értelemben. Verbális értelemben nyilván szavakkal bánt, sérteget, aláássa az önbizalmad, negatív megjegyzésekkel bombáz folyamatosan, megaláz, üvöltözik.
Fizikai értelmben meg mondjuk megver, megrúgdos, felpofoz.
2022. febr. 17. 19:52
1/11 anonim válasza:
Fizikait értelmezni sem tudom, milyen redneck barátaid vannak neked?
3/11 anonim válasza:
Az ilyen embereket kerülöm. És nyilván negatív véleménnyel vagyok róluk. Nem fogom őket kedvelni, az biztos.
4/11 anonim válasza:
Találkozásom az ilyen alakokkal robbanásveszélyes.Nem tűröm meg őket. Én nem akarok dominálni, mert nem érdekel. A mottóm élni és élnihagyni. De azt sem hagyom, hogy fejemre nőjjön bári is.
5/11 anonim válasza:
A földbe döngölöm😅Sajnálom nem tűröm.
6/11 anonim válasza:
Fizikai értelemben ilyenben szerencsére nem volt részem. Pszichikai értelemben azonban igen, mert a nők egy része kihasznál: dolgozok helyettük sok esetben sokat. Van egy-egy olyaan személy is, akinek a beszéde domináns felém: ő csak a dominanciáját érezteti velem szemben.
7/11 anonim válasza:
Nem szokott sikerülni szegényeknek.
8/11 anonim válasza:
Ostoba férgek a saját kis mesevilágukban.
9/11 anonim válasza:
Egy rokonom ilyen, szegény nem érti meg, hogy nagyon nem vevő a modorára senki(nő az illető). Nemrég közöltem ezt vele, szabályosan elzavartam a fenébe.
Bosszantó az, hogy folyamatosan keresi a társaságunk, egyszerűen képtelenség lerázni.
10/11 anonim válasza:
A verbálisan így viselkedőt kerülöm,lerázom magamròl,vagy kiröhögöm fizikailag meg még nem volt ilyen,de eltörne valamelyik csontja,az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!