Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azok akik a koronavírus...

Azok akik a koronavírus járvány-cirkusz közepén mindenkit lekonteósoztak és kiröhögtek akik azt állították, hogy az oltásoknak nincs mellékhatása, azok mit szólna ahhoz, hogy Politikai nyomásra távolítottak el valós cikkeket erről?

Figyelt kérdés
Ezt maga Márk Zuckerberg mondja el. [link]
ma 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Semmit. Pandémia alatt a minél nagyobb immunitás elérése a cél, hogy ne élj át még húsz hullámot és omoljon össze az élet huzamos ideig. Ha ehhez le kell verni a lázadókat, bebörtönözni őket és kontrollálni a médiát, akkor a cél szentesíti az eszközt.

Ha nem ez a módszer, hanem ráhagyják a természetes szelekcióra a dolgot, akkor nincs oltás, nincs karantén, nincs maszkviselés, de lehet nem 7 millió halottja lesz, hanem 400 millió. Valamit valamiért.

ma 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Igen, nyilvánvalóan valós cikketket távolítottak el. Elképzelt, kitalált, nem létező cikkeket nehéz lett volna eltávolítani.
ma 18:06
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
#1 Így utólag lehet, hogy jobban jártunk volna. :D Főleg az ilyen kérdések miatt...
ma 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:

"Semmit. Pandémia alatt a minél nagyobb immunitás elérése a cél, "

akkor szerinted mind influenzajárvány ideje ezt két csinálni? Egyébként jelenleg arra készülnek Amerikában, hogy kártalanítják azokat a katonákat akiket ki rúgtak mert nem voltak hajlandóak a kísérleti vakcinát magukba oltatni, illetve bocsánatot fognak kérni mindenkitől! Csak úgy szólok…

ma 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért használtam a pandémia szót, mert a pandémiára értettem. Ne forgasd ki, egy random influenza csak endémia.
ma 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:

#4: melyik kísérleti vakcináról van szó?

Csak kérdezem.

ma 19:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja, és a Pandémia rögtön véget is ért, ahogy kitört az ukrán-orosz háború, a közfigyelem arra terelődött, és abbahagyták a tesztelést… Amint abbahagyták a tesztelést, eltűnt a Pandémiád is. Egyébként vicces, mert az influenza járvány gyakorlatilag eltűnt a koronavírus járvány alatt, viszont hasonló számokat produkált maga ez a koronavírus amit a tesztekből olvastak ki, mint amit az influenza járvány szokott, amikor egy erősebb törzs terjed.

Annyi minden káros dologban meglehet halni és nagyon sokan meg is halnak évenként, azokra miért nem szálltok rá? Illetve ha ti beoltatjátok magatokat és ti védve vagytok, akkor miért azokat az embereket piszkáljátok akik nem félnek ettől a vírustól? Ti féltek még mindig oltva? Mert ha igen, és még úgyis veszélyes, hogy be vagytok oltva, akkor mi a francnak vagytok beoltva? Én például nem vagyok beoltva semmi oltással, és köszönöm szépen semmi bajom nincsen azóta sem! Sőt, az egész családom átesett ezen az állítólagos víruson (vagy valami náthán) és köszönjük szépen nem haltunk bele sőt, egy nevetség volt az egész! A doktor miniszterelnök úr szerint már halottnak kéne lennem, de hát mégse vagyok az…

ma 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!