Mást is nagyon zavarnak, azok az anyukák, akik mindent is megosztanak a gyerekükkel kapcs a közösségi médiában?
Kedvencem, "vállalkozóasszony" volt szaktárs, aki éppenhogy csak átment az alaptárgyakból az egyetemen, megosztja a Maldiv utazás közepette, hogy jaj Prüntyőke 1 megbetegedett, pedig egész évben nem volt beteg, Prüntyőke 2 szerencsére már jobban van, stb.
Ezek az anyukák azt várják, hogy visszaigazoljunk neki, milyen csoda anya vagy, ennyi munka mellett ennyit foglalkozol a gyerekeiddel vagy mit? :D
Ezt a kérdést úgy teszem fel, hogy soha nem akarok gyereket meg férfi vagyok.
Egyáltalán nem foglalkozom velük. Aki zavar annak a követését le is állítom.
Egyébként az idegesítőbb amikor csoportok osztanak meg olyanokat, hogy "megszületett a világ legszebb babája"
Nem.
Ha téged zavar, akkor minek követsz és nézel ilyen embereket, oldalakat. Az a kérdés miért problémàzol rajta vagy miért zavar. Tüdő ha én elmegyek a piacra és látom vmilyen húsnak X az ára nem mondom, azt a hentesnek hogy képes ennyiért adni és kutya nem fogja megvenni vagy ha látom vhol sokan vannak, nem megyek oda megkérdezni most itt ingyen osztogatnak vmit.
Aki zavaróan posztol, több alkalommal, azt letiltom, és kész. Ezzel nem kell sokat foglalkozni.
Ilyenek pl. akik bármilyen szempontból oversharer-ek. Van olyan, hogy túl sok információt kapok idegenként valaki magánéletéről, ami szekunder szégyenérzetet okoz nekem. Ha ez rendszeres, megy a tiltás.
Nekem inkább az furcsa, hogy az ilyen emberek szó szerint egybeolvadnak a gyerekeikkel, megszűnnek külön személynek lenni. Elmarnak maguk mellől másokat (másik szülőt is). Eközben egymásra licitálnak, hogy ki hoz nagyobb áldozatot és kinek nehezebb.
Nekik az én életem furcsa, hogy akárhogyan is imádom a gyerekem, attól még megmaradtam nőnek lenni, nem aggattam magamra minden élethelyzetben az "anya" jelzőt.
Ha délelőttös vagyok, minden reggel a gyerek és a szülés a téma. Tényleg, már az agyamra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!