Van olyan, aki kiment "szerencsét próbálni" a világba és megtalálta a helyét? Megosztaná a történetét itt?
Októberben lesz 12 éve, hogy külföldre költöztem. Először UK, ami nem jött be, utána átjöttem Írországba és 10 éve itt vagyok. Szeretek itt élni és jól élek, de nem itt fogok megöregedni, ezután majd mediterrán vidék felé veszem az irányt. Magyarországra egyáltalán nem akarok visszaköltözni, miért tenném? Nincs honvágyam, semmi nem köt oda a barátaimon kívül, de amíg Európán belül vagyok addig könnyen megoldjuk a találkozókat, nem vagyok igazán messze.
Ami a magányt illet, az első hónapok, néha évek igen magányosak, de utána fel tudod építeni bárhol az életed, lehetnek barátaid, haverjaid, párod, ez csak rajtad múlik. Ha erős jellemű ember vagy, akkor simán túléled a kezdeti magányt.
Nekem a tengerentúl sosem volt opció, egyrészt vízumot se kaptam volna, másrészt szeretek 2-3 órányi repülőútra lenni az otthoni szeretteimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!