Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy az elképzeld ideálodat megtaláltad?
Figyelt kérdés
Én amit magamnak elképzeltem fiút teljesen őt alakította a most már csak volt barátom. Olyan életkörülménye volt amilyet mindig is gondoltam és a személyisége is teljesen megegyezett azzal amit elképzeltem előtte. Sajnos hirtelen és hamar lett vége a kapcsolatunknak mert nem voltunk szerelmesek de szerintem ritka az ilyen h amit elképzelsz azt kapod meg az élettől. Viszont a szakításunk bizonyítja h nem minden a külső. Tehát hiába voltak meg benne azok amiket én mindig is akartam valamiért a sima szeretetnél nagyobb vonzalom nem alakult ki köztünk.2017. jan. 31. 20:43
1/8 anonim válasza:
Erre mondják hogy nem minden arany ami fénylik
2/8 anonim válasza:
Olyan volt, hogy a belsőleg ideálomat találtam meg :) Vagyis pontosabban most van az ha jól mérem fel a helyzetet. Külső ideálomnak csak kavarás voltam ahogy nekem is ő. Jó lenne a kettő együtt de az már túl tökéletes lenne
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. jan. 31. 21:03
4/8 anonim válasza:
Igen, de sajnos nem sikerült összejönnöm vele.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Egyébként fura de tény h nem az kell nekünk amit az agyunk kigondol ideálnak külsőre. Ezt akkor tudjuk meg mikor már a miénk és együtt vagyunk vele. Hisz az embereknek (és nekem is) mindig az kell ami nincs és ha sikerül megszereznünk nem biztos h jó az nekünk. :)
2017. jan. 31. 22:39
7/8 anonim válasza:
Én megtaláltam az ideálomat külsőre és belsőre is. Az elején furcsálltam, hogy egy ilyen szívdöglesztő férfiember, hogyhogy engem szeret, aztán kiderült, hogy pont én vagyok az ideálja.
Fura dolgok vannak, de szerintem az ember alapvetően nem jön össze olyannal, aki nem az ideálja. Meg, az emberek nem adnak lejjebb a dolgokból. Előbb vagy utóbb, de mindenki megtalálja az ideált. Hisz, nem egyedül halunk meg - jobb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!