Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szorongó-ambivalens kötődők...

A szorongó-ambivalens kötődők miért n e m egymást választja, hiszen akkor mindenki ki lenne elégítve? Esetleg: v alakinek ilyen é lménye? Megosztaná t ok?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a szorongó kötődők hajlamosak elkerülőt választani, hiszen így megerősítést nyer, hogy elhagyják, nem szeretik eléggé stb. Az élet szerintem boldog lehetne, ha egyszerűen egy hasonlóan tapadós partnert választanánk.
2024. máj. 5. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a múltkor bementem a kisboltba, szétnéztem a polcon, és pont ilyen éppen nem volt készleten. Ez már a 18792-edik ilyen eset volt. Írtam is a panaszkönyvbe.
2024. máj. 5. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:

Ismetlesi kenyszernek hivja a pszichologia. Tudattalan folyamat.

Egyebkent ket szorongo-ambivalens kapcsolata kesz katasztrofa, csak mondom.

2024. máj. 5. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert nem találják ők sem egymást. Mert egymástól is félnek.
2024. máj. 5. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Te például egy kényszeres szükségtelenszóközleütővel vagy?
2024. máj. 5. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:

4

L o l

2024. máj. 5. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:

(2-es vagyok)

Van ilyen elmenyem, iszonyat erzelmi hullamvasut, se vele - se nelkule kapcsolat, 120 szakitassal es ujra-osszejovessel, feltekenyseggel (ugye szorongo), szeretlek aztan utallak (ugye ambivalens), kozel aztan tavolabb (ambivalens), kozben elengedni se birzuk egymast sokaig, es meg mindig heverem ki.

2024. máj. 5. 11:05
 7/12 A kérdező kommentje:
4: dehogyis, csak a rendszer nem fogadta el, mert nem jól tettem föl a kérdést, így nem engedik. Ezt próbáltam kijátszani a szóközökkel, hátha akkor nem ismeri föl a problémás szót.
2024. máj. 5. 11:48
 8/12 A kérdező kommentje:
1: gúnyolódsz a kérdésemen? Miért? Hiszen érdemben is válaszolhatnál. Örömmel fogadom. :)
2024. máj. 5. 11:49
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: Olvasd el még néhányszor, és talán megérted.
2024. máj. 5. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Kerdezo

En erdemben valaszoltam (2 es 6),de arra nem reagalsz, csak a hulyesegre

2024. máj. 5. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!