Miért vagyok ilyen ambivalens a macskákkal? (lent)
Kutyás vagyok, a macskákat ellenszenvesnek tartom mert hidegek, távolságtartóak és szerintem csak kihasználják a gazdájukat valódi kötődés nélkül.
A lakótársam cicáját néha megszoktam simizni, de mivel még fiatal, sokszor harap/karmol. Ilyenkor mindig azonnal abbahagyom a játékot. A minap viszont jobba kapaszkodott mint szokott ezért büntetésből lelöktem a lépcsőn és egy emeletet gurult. (Családi ház.)
Azt érzem magamban, hogy nem kötődök a macskákhoz, ehhez se. Viszont jó figyelemelterelés játszani vele néha. Másrészt ha megkérdőjelezi a hatalmamat akkor azonnal lelököm a földre vagy nekidobom a falnak.
Van erre magyarázat? Tudom, hogy pszichopatának hangzok.
Te alja állatkínzó!
Remélem, ezt látják a megfelelő emberek!
Állítólag az ilyen állatkínzó hulladékokra hat a karma..
volt egy tag, az kínozta rendszeresen az állatokat, az óljában fellökte egy disznó, majd egy másik nyakon harapta, bele is halt később, fertőzésbe.
Én tuti nem bántanék macskát, ahogy semmi állatot nem bántanék, kivéve, ha disznó/birkavágás van, de egy csigát vagy egy hangyát sem taposok el szándékosan. De a macskákat én sem szeretem. Azért amikor lefialt nálunk a kóbor macska, aztán meghalt, nem vízbe voltak fojtva a kölykei, hanem a macskákat abszolút rühellő édesapám etette őket és keresett nekik gazdát, aki közel is tudott menni az elvadult és félős macskákhoz.
A macskákkal már csak azért is ambivalens vagyok, mert nekem más macskája ne sz*rjon az udvaromra, meg amúgy sem látom túl nagy létjogosultságát a macskatartásnak, biztos van,aki sok örömét leli bennük, de akkor tartsa a saját lakásában, ne hagyja csavarogni, engem meg ne hívjon fel a lakásába, mert én ha egy ember lakásán vagyok, nem akarok macskaszőrben ülni. Abszolút megértelek, de erre annyi a megoldás, hogy te nem tartasz macskát, és csak mosolyogva bólogatsz, amikor mások a macskájukról hadoválnak. Arra nincs mentség, hogy bántod az állatot, még a leghülyébb és legszédültebb macskatartó esetében sem a macska hibája, hogy ott van.
Az egy dolog, hogy nem szereted a macskákat, vannak ezzel így páran, de ez:
" ha megkérdőjelezi a hatalmamat"
... ember, beteg az elméd!
"minap viszont jobba kapaszkodott mint szokott ezért büntetésből lelöktem a lépcsőn és egy emeletet gurult. (Családi ház.)"
Remèlem tèged is lelöknek majd, főleg ha terhes leszel.
Pszichopata állat. Te nem kutyás vagy, hanem elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!