Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen ambivalens...

Miért vagyok ilyen ambivalens a macskákkal? (lent)

Figyelt kérdés

Kutyás vagyok, a macskákat ellenszenvesnek tartom mert hidegek, távolságtartóak és szerintem csak kihasználják a gazdájukat valódi kötődés nélkül.

A lakótársam cicáját néha megszoktam simizni, de mivel még fiatal, sokszor harap/karmol. Ilyenkor mindig azonnal abbahagyom a játékot. A minap viszont jobba kapaszkodott mint szokott ezért büntetésből lelöktem a lépcsőn és egy emeletet gurult. (Családi ház.)

Azt érzem magamban, hogy nem kötődök a macskákhoz, ehhez se. Viszont jó figyelemelterelés játszani vele néha. Másrészt ha megkérdőjelezi a hatalmamat akkor azonnal lelököm a földre vagy nekidobom a falnak.

Van erre magyarázat? Tudom, hogy pszichopatának hangzok.

2024. jan. 6. 00:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Első mondatod alapján szart se tudsz a macskákról!!
2024. jan. 6. 07:51
 12/31 anonim ***** válasza:
89%

Téged kéne úgy a falhoz vágni hogy ne kellj fel többet.

Garantálom neked ha az enyémet bántanád azt is megbánnád hogy megszülettél.

2024. jan. 6. 08:15
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
És nem érdekel hogy lány vagy fiú vagy.
2024. jan. 6. 08:16
 14/31 A kérdező kommentje:

Azt nem fogom hagyni, hogy ha játszok vele a semmiből, minden előjel nélkül sziszegjen és utána mind a négy karmával megmarjon és megharapjon.

Szerintem ezt senki nem hagyná, max egy hóvirág.

A lakótársam semmit nem tud és sosem fog. Amikor itthon van mindig szépen mosolygok a cicára.

Nincs bennem bűntudat vagy megbánás. A "megkérdőjelezi a hatalmam" viszont nagyon szerencsétlen megfogalmazás. Valami olyasmit akartam mondani, hogy nem vagyok a hierarchiában sem az alárendeltje egy macskának sem az egyenlő társa. Ha ezt nem tudja megtanulni hetek vagy hónapok alatt se az nem az én bajom.

Harapdáljon meg karmoljon titeket, ha akarjátok. Engem nem fog.

2024. jan. 6. 08:21
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Szépen is le lehet tenni nem kell bántani ő is érző lény.
2024. jan. 6. 08:24
 16/31 anonim válasza:
85%
Én meg ellenszenvesnek találom azikat, akik nem szeretik a cicákat, lelökhetek a lépcsőn és falhoz vághatlak akkor?
2024. jan. 6. 08:37
 17/31 A kérdező kommentje:

Szeretnék vele jó viszonyt kialakítani, de nem tudom hogy kell. Sosem fogom eltűrni, hogy a jóindulatú közeledésem kihasználja/támadjon/ledomináljon.

Azt ne vonjuk kétségbe, hogy állatbarát vagyok. Attól mert nem szeret valaki minden állatot (pl patkány, csótány, bolha, tetü), attól még szerethet másokat (pl kutya)

Ha csak szidalmazni tudtok nem fogom tovább olvasni a válaszokat. A macska nem sok jóra számíthat ha nem szedi össze magát.

----

Tehát utoljára kérdezem: Hogyan tudok vele barátkozni a kölcsönös tisztelet jegyében?

2024. jan. 6. 09:09
 18/31 anonim ***** válasza:
Próbálj a fejét a hátát simogatni azt szeretik gondolom lehet lehajolni hozzá nem muszáj ölbe venni.
2024. jan. 6. 09:34
 19/31 anonim ***** válasza:
83%
A macska nem sok jóra számíthat??Mi vagy te??Degenerált idióta.Mocskos állatkinzó vagy.
2024. jan. 6. 09:53
 20/31 anonim ***** válasza:
63%
Én jelentettem a kérdést, választ meg jobb, ha nem írok...
2024. jan. 6. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!