Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagyok ilyen ambivalens...

Miért vagyok ilyen ambivalens a macskákkal? (lent)

Figyelt kérdés

Kutyás vagyok, a macskákat ellenszenvesnek tartom mert hidegek, távolságtartóak és szerintem csak kihasználják a gazdájukat valódi kötődés nélkül.

A lakótársam cicáját néha megszoktam simizni, de mivel még fiatal, sokszor harap/karmol. Ilyenkor mindig azonnal abbahagyom a játékot. A minap viszont jobba kapaszkodott mint szokott ezért büntetésből lelöktem a lépcsőn és egy emeletet gurult. (Családi ház.)

Azt érzem magamban, hogy nem kötődök a macskákhoz, ehhez se. Viszont jó figyelemelterelés játszani vele néha. Másrészt ha megkérdőjelezi a hatalmamat akkor azonnal lelököm a földre vagy nekidobom a falnak.

Van erre magyarázat? Tudom, hogy pszichopatának hangzok.

2024. jan. 6. 00:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem te takarodj a macskák közeléből! Tuti troll vagy, nincs ember, aki különben ennyire erőltetne barátkozást, amikor állítása szerint így nem szereti az adott állatot, úgy nem szereti.
2024. jan. 6. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!