Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szorongó-ambivalens kötődők...

A szorongó-ambivalens kötődők miért n e m egymást választja, hiszen akkor mindenki ki lenne elégítve? Esetleg: v alakinek ilyen é lménye? Megosztaná t ok?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a szorongó kötődők hajlamosak elkerülőt választani, hiszen így megerősítést nyer, hogy elhagyják, nem szeretik eléggé stb. Az élet szerintem boldog lehetne, ha egyszerűen egy hasonlóan tapadós partnert választanánk.
2024. máj. 5. 08:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A "valakinek" problémás szó? Na mindjárt kiderül, ha látod nem az. Ez még a "gyorsan írtam"-nál is jobb kamu
2024. máj. 5. 13:02
 12/12 A kérdező kommentje:

Én voltam már szorongó-ambivalenssel kapcsolatban, szerintem mindkettőnk igényei kielégültek akkor. Részemről ezzel jó tapasztalat van. Ez a válasz a kettesre.

Nem tudom, hogy a "valakinek" volt-e a problémás szó.

2024. máj. 5. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!