A szorongó-ambivalens kötődők miért n e m egymást választja, hiszen akkor mindenki ki lenne elégítve? Esetleg: v alakinek ilyen é lménye? Megosztaná t ok?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a szorongó kötődők hajlamosak elkerülőt választani, hiszen így megerősítést nyer, hogy elhagyják, nem szeretik eléggé stb. Az élet szerintem boldog lehetne, ha egyszerűen egy hasonlóan tapadós partnert választanánk.2024. máj. 5. 08:48
11/12 anonim válasza:
A "valakinek" problémás szó? Na mindjárt kiderül, ha látod nem az. Ez még a "gyorsan írtam"-nál is jobb kamu
12/12 A kérdező kommentje:
Én voltam már szorongó-ambivalenssel kapcsolatban, szerintem mindkettőnk igényei kielégültek akkor. Részemről ezzel jó tapasztalat van. Ez a válasz a kettesre.
Nem tudom, hogy a "valakinek" volt-e a problémás szó.
2024. máj. 5. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!